Logo

6 grunde til at bruge MailChimp

19. februar 2021

Den digitale transformation i en virksomhed kan være svær at gennemgå, for der er så mange forskellige programmer at vælge imellem, og hvilke passer overhovedet til din virksomhed? Tokerød+ giver dig her 6 grunde til at bruge MailChimp som din automatiske mailløsning.

I dette blogindlæg vil vi gennemgå, hvorfor vi anbefaler lige netop MailChimp som din mailløsning. Først og fremmest er MailChimp verdens mest udbredte nyhedsbrevsystem. Det er en platform der gør det let og overskueligt at få sat din e-mail marketing i system.

Grund 1: MailChimp er gratis

MailChimp er gratis at anvende, så længe du har under 2000 kontakter på din mailliste og sender under 12.000 mails månedligt. Skulle du have så meget succes med din e-mail marketing, at du kommer over 2000 kontakter, er det stadig billigt (startende fra 62,43kr. om måneden) og giver dig ubegrænset adgang.

Grund 2: Nyhedsbrevskabeloner

MailChimp har som en del af både deres gratis og betalte løsning en lang række skabeloner til fri afbenyttelse. Det gør startprocessen mere overskuelig, da det eneste du skal sætte ind, er logo, tekst, billede og eventuelt links. Det er dog også muligt at designe din egen skabelon med ”drag and drop”-funktionen.

Grund 3: Mulighed for Mailchimp-apps

MailChimp tilbyder flere apps til både iPhone og iPad. Det gør det muligt at se alle dine kampagner og statistikker. Det gør det også muligt at medbringe en iPad til fysiske begivenheder og få kunder til at tilmelde sig dit nyhedsbrev via app’en, som derefter automatisk overføres til din mailliste.

Grund 4: Split test dine e-mails

I MailChimp er det muligt at lave en A/B eller split test. Her har du mulighed for at ændre dit e-maildesign og opstillingen herpå, for derefter at se hvilken af dem, der performer bedst, og hvilke tidspunkter, der blandt andet er bedst at sende dine nyhedsbreve ud på.

Grund 5: Integration med andre platforme

MailChimp er en løsning, der fungerer med alle typer software. Det kan fx være integration til e-handelsplatforme som Shopify, WooCommerce, Google shopping og så videre. Eller en integration af dine sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn.

Grund 6: E-mail automatisering

MailChimp tilbyder e-mail automatisering - også til deres gratis løsning. Det betyder, at det dermed er muligt at opbygge et e-mailflow af fx nyhedsbreve, som automatisk sendes til den valgte mailliste på det ønskede tidspunkt og derved sparer dig for en masse tid.

Opsummering:

Der er generelt rigtig mange gode grunde til at benytte sig af MailChimp. Også mange flere end dem vi har været inde på her. Hvis du beslutter dig for at gå i gang med e-mail marketing vil det også være relevant for dig at læse vores blogindlæg ”Opnå en succesfuld e-mail marketing-strategi”.

Læs også vores artikel: "Sådan opnår du en succesfuld e-mail marketing strategi"

Kunne du tænke dig flere tips, eller vil du høre om de andre muligheder for e-mail marketing og andre digitaliseringsprocesser? Så kontakt os for en uforpligtende snak og hør mere om lige præcis din virksomheds muligheder!

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Vækstmidler: hvad er det og hvad skal jeg bruge det til?

22. september 2021
Vækstmidler kan sætte skub i forretningen og den digitale udvikling. Vi hjælper dig gerne med at finde hoved og hale i de forskellige muligheder, der […]

Digital kommunikation - sådan gør du

18. august 2021
I den digitale verden er der plads til alle. Eller er der? Det korte svar er ja, men det lange svar er nej. For selvom […]
1 2 3 9

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.