gang

Vi er digitale forretningsudviklere, rådgivere og digitale håndværkere, der får digitale løsninger til at gøre en forskel for din forretning. Vi hjælper dig med din digitale omstilling, så du opnår relevante og målbare forretningsmæssige resultater gennem brug af digital teknologi.

Vores mål er at hæve din egen og virksomhedens digitale modenhed med respekt for organisationen, ledere og medarbejdere.
Det gør vi ved at vise dig vejen, så du står stærkest, når det gælder digital strategi og digitale løsninger.

Vores team af kompetente og passionerede rådgivere og udviklere står klar til at hjælpe dig videre på din digitale rejse i et tæt parløb.

Vi vil mennesker & digitalisering

DIN PARTNER
harald-tokerød

HARALD TOKERØD

Digital Transformation Rådgiver & Partner

Harald er ekspert i digitalisering, digital forretningsudvikling og organisations-udvikling. Han er ansvarlig for vores digital strategi projekter, yder sparring for topledelser og hjælper med at analysere teknologier og deres forretningsmæssige kontekst og værdi.

maja-tokerød

Maja Reedtz Tokerød

PEOPLE & CULTURE chef & Partner

Maja sikrer gode rammer, vilkår og omgivelser for vores medarbejdere, så de alle stortrives og kan fokusere på vores kunder, som har vores fulde opmærksomhed.Majas opmærksomhed går på vores medarbejdere, for de er ubetinget vores største aktiv. 

philip-håkonsson

Philip Håkonsson

Digital Rådgiver

Philip er skarp på sociale og digitale medier, han ved det meste om web, og hjælper vores kunder med eksekvering af indsatser på sociale medier, digital opsætning, SEO, ads, webændringer, effektmåling og ikke mindst formidling. Philip træner også en række af vores kunder. for at øge deres digitale modenhed. 

vibeke-schulz

Vibeke Frohmé Schultz

Strategisk organisations- og kommunikationsrådgiver

Vibekes helt store styrke er hendes organisationsforståelse og kommunikationsevner. Hun er knivskarp i at finde ind til det kunderne har behov for og er en kompetent sparringspartner i udvikling og gennemførelse af koncepter. Vibeke er projektleder på digital strategi og konceptudviklings-projekter.

nana

Nana Riemann

Digital kommunikation og SoMe

Nana har det store overblik over digitale indsatser og contentplanlægningen for vores kunder. Hun er altid smilende og imødekommende og arbejder hurtigt og effektivt. Derudover er Nana også skarp i konceptudvikling og har et godt øje for visuelt design.

tobias

Tobias Beck Petersen

Digital Konceptudvikler
Tobias tryller med digital konceptudvikling formidlet visuelt i form af wireframes og klikbare prototyper. Tobias er nysgerrig på nye teknologier og er vild med at eksperimentere med mulighederne i dem. Tobias har et godt overblik og giver ikke så let op.
thomas-eriksson

Thomas Eriksson

Digital REVOLUTION Chef

Thomas er vores hyperkreative, energiske fremtidstænkende digitale innovationschef, som tænker både hurtigt og grundigt, og har alle tekniske aspekter med i overvejelserne når han løser komplekse problemstillinger. Han elsker at fordyde sig i tekniske detaljer og løser selv de mest komplekse udfordringer, til simple og brugervenlige løsninger.

Amanda Tokerød Plus Team

Amanda Spangtoft Poulsen

digital rådgiveR

Amanda er kommercielt tænkende og er skarp på digital strategiarbejde og enormt grundig og analytisk i sin tilgang. Hun kan ikke overbevises, medmindre man har sit data- og beslutningsgrundlag i orden. Hun har boet i Tyskland og mestrer det tyske sprog.

sasha-thomsen

Sasha Thomsen

E-commerce RÅDGIVER

Sasha har specialiseret sig indenfor e-commerce. Sasha har en særlig skarphed indenfor data og analyse, som hun bringer i spil på de af vores kundeprojekter, hvor det har relevans.  

linda-lagoni-2

Linda Lagoni

Senior Business Development & Strategisk Rådgiver

Linda har mange års erfaring med forretningsudvikling, innovation og design thinking metodikker og det er i høj grad Linda, der sikrer en tryg og smidig proces for vores digital transformation projekter.  

søren-kruse-sorgenfri

Søren Kruse Sorgenfrey

SENIOR Digital TransformatioN rådgiver

Søren har en stærk ballast indenfor digitalisering, forretningsudvikling og procesoptimering. Udover at føre vores kunder sikkert igennem deres digitale transformation, sikrer han også vores interne processer og arbejdsrutiner baseret på scrum. 

amalie-winther-olsen

Amalie winther olsen

Digital ANALYTIKER & Rådgiver

Amalie har en særlig sans for struktur og datadisciplin. Hun er også skarp analytisk og udarbejder business cases og andre beregninger for vores kunder. Med en cand.merc i Innovation Management i bagagen motiverer det også Amalie at arbejde med procesoptimering, konceptudvikling og strategisk innovation.  

rune-lyngbach-jensen

Rune Lyngbach Jensen

SENIOR Udvikler og Teknisk Rådgiver

Rune er en erfaren teknisk udvikler med tung erfaring indenfor komplekse digitale løsninger, både i form af arkitektur og selv programmeringen. Rune motiveres af at løse problemstillinger teknisk på en brugervenlig måde, der gør det let og intuitivt for enhver bruger at anvende. Rune forstår helheden på tværs af forretningsprocesser og kan indtænke det grundigt i den tekniske løsning. 

magnus-monrad-alexandersen

Magnus monrad Alexandersen

DIGITAL KOMMUNIKATION RÅDGIVER

Magnus er en skarp formidler, der har styr på kommunikationsdisciplinen og de digitale platforme. I spændingsfeltet herimellem og hans evne til at forholde sig til databaseret adfærd, skaber han formidling med relevans og impact. 

lisette-olesen

Lisette Olesen

digital kommunikation rådgiver

Lisette har en born-digital tilgang til udarbejdelse af content til Facebook, Instagram og podcasts. Hun mestrer også den visuelle formidling i form af videoer og billeder. 

julie-kjaer-madsen

Julie Kjær-Madsen

DIGITAL innovations faciliTator

Julie har mange års erfaring med innovation og design thinking metodikker. Julie faciliterer mange af vores sprintforløb, når vores kunder skal have behovsafklaret og konceptudviklet nye digitale løsninger. 

Nanna Langkjær

Nanna Langkjær

Digital innovation & UX specialist

Nanna er specialiseret i at konceptudvikle med brugeren i fokus, udarbejde konceptbeskrivelse og tekniske kravspecs, som hun skaber digitale wireframes ud fra. Alt hvad Nanna rør ved er med til at håndgribeliggøre og simplificere de teknisk komplicerede digitale løsninger vi skaber for og sammen med vores kunder. 

tokerød plus carsten andreasen

Carsten Andreasen

DIGITAL solution designer

Carsten er specialiseret i digitale mockup designs og skaber fantastiske løsninger til vores kunder.

Sofus Larsen praktikant hos Tokerød Plus

Sofus Larsen

Digital marketing praktikant

Sofus er praktikant fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, hvor han læser til markedsføringsøkonom. 

Trine Wenck Von Wenckheim

Trine Wenck Von Wenckheim

Associeret rådgiver. ERP & Supply Chain specialist

Trine er specialiseret rådgiver indenfor ERP systemer og supply chain processer og forretningsudvikling. 

jannie

Jannie Rasmussen

Associeret rådgiver og faciliteringskonsulent

Jannie er specialiseret i det menneskelige fokus som proceskonsulenten med særlig skarp sans for medarbejderen og lederen og deres respektive mindset. 

inger

Inger Bøgh

Associeret rådgiver og faciliteringskonsulent

Inger er specialiseret i det menneskelige fokus som proceskonsulenten med særlig skarp sans for medarbejderen og lederen og deres respektive mindset.