gang

Vi er digitale forretningsudviklere, rådgivere og digitale håndværkere, der får digitale løsninger til at gøre en forskel for din forretning. Vi hjælper dig med din digitale omstilling, så du opnår relevante og målbare forretningsmæssige resultater gennem brug af digital teknologi.

Vores mål er at hæve din egen og virksomhedens digitale modenhed med respekt for organisationen, ledere og medarbejdere.
Det gør vi ved at vise dig vejen, så du står stærkest, når det gælder digital strategi og digitale løsninger.

Vores team af kompetente og passionerede rådgivere og udviklere står klar til at hjælpe dig videre på din digitale rejse i et tæt parløb.

Vi vil mennesker & digitalisering

DIN PARTNER
Harald

HARALD TOKERØD

Digital Transformation Rådgiver & Partner

Harald er ekspert i digitalisering, digital forretningsudvikling og organisations-udvikling. Han er ansvarlig for vores digitale strategiprojekter, yder sparring for topledelser og hjælper med at analysere teknologier og deres forretningsmæssige kontekst og værdi.

Maja

Maja Reedtz Tokerød

PEOPLE & CULTURE chef & Partner

Maja sikrer gode rammer, vilkår og omgivelser for vores medarbejdere, så de alle stortrives og kan fokusere på vores kunder, som har vores fulde opmærksomhed. Majas opmærksomhed går på vores medarbejdere, for de er ubetinget vores største aktiv. 

Thomas

THOMAS ERIKSSON

DIGITAL REVOLUTION & TECH FUTURIST & partner

Thomas er vores hyperkreative, energiske fremtidstænkende digitale innovationschef, som tænker både hurtigt og grundigt, og har alle tekniske aspekter med i overvejelserne, når han løser komplekse problemstillinger. Han elsker at fordybe sig i tekniske detaljer og løser selv de mest komplekse udfordringer til simple og brugervenlige løsninger.

Thomas

Thomas hahn-petersen

kommerciel direktør (cco)

Thomas har solid erfaring med at kombinere digitalisering med et kommercielt fokus og strategisk forankring, hvilket er centralt for os som forretningsudviklere i en digitaliseret verden. Datadrevet marketing automation og business intelligence er blot et af de områder, hvor Thomas skal styrke T+ organisationen yderligere.

Linda

LINDA LAGONI

Head of team strategy

Linda har mange års erfaring med forretningsudvikling, innovation og design-thinking metodikker, og det er i høj grad Linda, der sikrer en tryg og smidig proces for vores digital transformation-projekter.

Jean-Marc

Jean-marc Hemery

SENIOR Ux designer

Jean-Marc beskriver sig selv som en menneske-faktor ingeniør med stærk erfaring indenfor software development management, samt kreativ og innovativ problemløsning. Han arbejder altid med brugeren i fokus og forstår at skære ind til benet uden at gå på kompromis med detaljerne.

 

jeanmarc@tokeroedplus.com

Nanna

NANNA LANGKJÆR

DIGITAL EXPERIENCE DESIGNER - Innovation

Nanna er specialiseret i at konceptudvikle med brugeren i fokus, samt at udarbejde konceptbeskrivelse og tekniske kravspecs, som hun skaber digitale wireframes ud fra. Alt hvad Nanna rør ved, er med til at håndgribeliggøre og simplificere de teknisk komplicerede digitale løsninger, vi skaber for og sammen med vores kunder. 

Sasha

Sasha Thomsen

Digital RÅDGIVER med fokus på E-COMMERCE

Sasha har specialiseret sig indenfor e-commerce. Sasha har en særlig skarphed indenfor data og analyse, som hun bringer i spil på de af vores kundeprojekter, hvor det har relevans.  

Amalie

Amalie Winther Olsen

Digital analytiker & rådgiver

Amalie har en særlig sans for struktur og datadisciplin. Hun er også en skarp analytisk og udarbejder business cases og andre beregninger for vores kunder. Med en cand.merc i Innovation Management i bagagen, motiverer det også Amalie at arbejde med procesoptimering, konceptudvikling og strategisk innovation.  

Rune

RUNE LYNGBACH JENSEN

SENIOR FULL STACK UDVIKLER & TEKNISK RÅDGIVER

Rune er en erfaren teknisk udvikler med tung erfaring indenfor komplekse digitale løsninger, både i form af arkitektur og selve programmeringen. Rune motiveres af at løse problemstillinger teknisk på en brugervenlig måde, der gør det let og intuitivt for enhver bruger at anvende. Rune forstår helheden på tværs af forretningsprocesser og kan indtænke det grundigt i den tekniske løsning. 

Carsten

CARSTEN ANDREASEN

SENIOR DIGITAL SOLUTION DESIGNER & UDVIKLER

Carsten er specialiseret i digitale mockup-designs og udvikler fantastiske løsninger til vores kunder i web- og ecommerce teknologier som Shopify, WordPress og Webflow. 

Magnus

MAGNUS MONRAD ALEXANDERSEN

DIGITAL PERFORMANCE & DATA RÅDGIVER

Magnus er en skarp formidler, der har styr på kommunikationsdisciplinen og de digitale platforme. I spændingsfeltet herimellem og hans evne til at forholde sig til databaseret adfærd, skaber han formidling med relevans og impact. 

Jonas

Jonas Skøtt Nielsen

softwareudvikler
Jonas er i praktik som softwareudvikler og er i gang med sin Diplom Ingeniør på SDU. Han udvikler på flere af vores kundeløsninger.
Huy

HUY TRAN

SOFTWARE UDVIKLER

Huy er en del af vores Solutions Team som software udvikler. Huy fokuserer primært på UX design webudvikling på flere af vores kundeprojekter.

Cecilie

Cecilie Sonne Christiansen

Digital rådgiver & Kommunikationsspecialist

Cecilie mestrer strategisk- og digital marketing og sikrer derigennem den rette contentplan med relevante strategiske overvejelser, som versioneres til de respektive medier for at optimere algoritmen. For hvis der er noget Cecilie nørder, så er det algoritmernes effekt på sociale medier i en smidig multichanneleksekvering, som skaber leads via marketing automation flows. 

Trine

Trine Wenck Von Wenckheim

ERP & Supply Chain specialist

Trine er specialiseret rådgiver inden for ERP-systemer, supply chain-processer og forretningsudvikling. Trines erfaring er livsnødvendig i flere kundeprojekter, som hun styrer professionelt.

Sarah

Sarah Trohl

APP & FRONTEND UDVIKLER

Sarah er specialiseret i app- og frontend udvikling. Særligt Flutter-teknologien har Sarahs fokus. Hun bygger og udvikler vores mere komplekse tekniske løsninger, som er skræddersyet, til det behov vores kunder har, og sikrer en sublim brugervenlighed ved at simplificere det komplekse. 

Lisette

LISETTE OLESEN

DIGITAL CONTENT SPECIALIST

Lisette har en born-digital tilgang til udarbejdelse af content til Facebook, Instagram og podcasts. Hun mestrer også den visuelle formidling i form af videoer og billeder.

Derudover sidder hun med mediet OTOWN, som er et skud på Tokerød-stammen.

Prajwal
Prajwal Halwai
senior full stack udvikler

Prajwal har en bachelorgrad i Computer Science og Engineering. Han udvikler skræddersyede digitale løsninger og tekniske integrationer. Han har en skarp forståelse for User Interface (UI), og arbejder derfor altid med brugeren i fokus. Prajwal er lead på en række af vores custom-made digitale løsninger, og så er han også ansvarlig for hosting- og servervedligeholdelse af vores digitale kundeløsninger.

Claus
Claus møller
Senior Digital Strategi Rådgiver
Claus er særligt fokuseret på det kommercielle i det digitale strategiarbejde for vores kunder. Claus er uddannet Markedsøkonom og har derudover en HD i afsætningsøkonomi, samt en MBA fra Henley. Claus har en baggrund fra Salling Group, UNIGgardin og Lidl Denmark. Han har tidligere boet og arbejdet i Tyskland, og derfor er det også naturligt, at han bidrager til at bringe Tokerød+ i spil på det tyske marked.
Ramona
ramona etzel
projekt- og markedskoordinator

Ramona er ansvarlig for vores intensiverede indsats i Tyskland. En satsning, hvor det er særligt vigtigt at have lokalkendskab og beherskelse af det tyske sprog.

Jan
jan lektonen
App-udvikler

Jan udvikler apps og har erfaring med det, der går helt tilbage til 1995. Den erfaring kommer vi til at nyde godt af, når vi kan tilbyde vores kunder helt unikke og smarte apps til deres digitale transformation og næste skridt ind i fremtiden.

Mikkel
Mikkel rønholt petersen
studentermedarbejder

Mikkel er kandidatstuderende (8.semester) i Cand.merc. International Business and Management, der helt konkret henvender sig mod markedsføring. Han arbejder med data, peformance og markedsføringsstrategier.

Kristine
kristine breum
ux-designer og konceptudvikler

Kristine skal særligt bidrage med sine stærke kompetencer indenfor visualisering i vores konceptudvikling og UX design. Ligeledes bidrager hun til at give Tokerød Plus’ visuelle identitet et markant facelift.

Søren

SØREN KRUSE SORGENFREY

HEAD OF TEAM SOLUTIONS

Søren har en stærk ballast inden for digitalisering, forretningsudvikling og procesoptimering. Udover at føre vores kunder sikkert igennem deres digitale transformation, sikrer han også vores interne processer og arbejdsrutiner baseret på scrum.

Maris

MARIS PAGASTS

SENIOR UX DESIGNER & FRONTEND UDVIKLER

Maris er eminent til at lytte til vores kunders ønsker og behov og omsætte det til smukke, brugervenlige og velfungerende designs og brugerflader. Maris er en sand mester i at involvere vores kunder igennem wireframes og klikbare prototyper (mockups). 

Lærke

LÆRKE SPENNER

Associeret senior digital rådgiver

Lærke har arbejdet med de fleste discipliner inden for det digitale, og nu fokuserer hun mest på paid social, e-commerce og social commerce. Derudover er hun stærk i social medie strategier og produktlanceringsplaner.

Julie

Julie Kjær-Madsen

DIGITAL innovations faciliTator

Julie har mange års erfaring med innovation og design-thinking metodikker. Julie faciliterer mange af vores sprintforløb, når vores kunder skal have behovsafklaret og konceptudviklet nye digitale løsninger.

Inger

Inger Bøgh

Associeret rådgiver og faciliteringskonsulent

Inger er specialiseret i det menneskelige fokus som proceskonsulenten med særlig skarp sans for medarbejderen og lederen samt deres respektive mindset.

Jannie
Jannie Rasmussen
Associeret rådgiver og faciliteringskonsulent

Jannie er specialiseret i det menneskelige fokus som proceskonsulenten med en særlig skarp sans for medarbejderen og lederen samt deres respektive mindset. 

Katarina

Katarina Natalie Andersen

SENIOR DESIGNER & UX SPECIALIST

Katarina har en raffineret sans for design og konceptualiserer digitale løsninger til vores kunder ved hjælp af wireframes og visuelle mockups. Hun designer derudover visuelle identiteter og digitalt content til sociale medier og digitale løsninger. Foruden design, bidrager hun til flere web- og kampagnesites med sine kode-skills (bl.a. i WordPress, Webflow og Shopify).

grøn baggrund

TOKE GERDING JENSEN

PRAKTIKANT

Tekst kommer

grøn baggrund
Er det dig?
MARKETING AUTOMATION SPECIALIST

Som marketing automation specialist vil du få ansvaret for at videreudvikle og drive vores tilgang til marketing automation overfor og med vores kunder samtidig med at du er med til at definere hvilken marketing automation tech-stack vi skal anvende.


Du har min 2-3 års erfaring med marketing automation i praksis og vigtigst af alt så er du sulten på at tage marketing automation til nye højder for vores kunder og ikke mindst for Tokerød Plus.