Logo
Vi er digitale forretningsudviklere, rådgivere og håndværkere, der får digitale løsninger til at gøre en forskel for din forretning. Vi hjælper dig med din digitale omstilling, så du opnår relevante og målbare forretningsmæssige resultater.
Vores mål er at hæve din egen og din virksomheds digitale modenhed med respekt for organisationen, ledere og medarbejdere. Det gør vi ved at vise dig vejen, så du står stærkest, når det gælder digital strategi og digitale løsninger. Vores team af kompetente og passionerede rådgivere og udviklere står klar til at hjælpe dig videre på din digitale rejse i et tæt parløb.

vi vil mennesker og digitalisering

din partner

Harald Tokerød

DIGITAL TRANSFORMATION RÅDGIVER & PARTNER

Harald er ekspert i digitalisering, digital forretningsudvikling og organisationsudvikling. Han er ansvarlig for vores digitale strategiprojekter, yder sparring for topledelser og hjælper med at analysere teknologier og deres forretningsmæssige kontekst og værdi.

Maja Tokerød

PEOPLE & CULTURE CHEF & PARTNER

Maja sikrer gode rammer, vilkår og omgivelser for vores medarbejdere – vores ubetinget største aktiv. Det gør, at de alle stortrives og kan lægge deres fulde fokus på vores kunder.

Jess Strange Zivanovic Petersen

KONTAKTCHEF

Med erfaring inden for blandt andet salg, reklame, marketing og tekstforfatning passer Jess perfekt ind i Tokerød Plus, som en der kan hjælpe os på tværs af kompetencer. Det bliver blandt andet med konceptudvikling, kreative oplæg og ved at holde en god kontakt til vores kunder.

Katarina Natalie Andersen

SENIOR GRAFISK & UI DESIGNER

Katarina har en raffineret sans for design og konceptualiserer digitale løsninger til vores kunder ved hjælp af wireframes og visuelle mockups. Hun designer derudover visuelle identiteter og digitalt content til SoMe og digitale løsninger. Foruden design, bidrager hun til flere web- og kampagnesites med sine kode-skills.

Jean-Marc Hemery

SENIOR UX DESIGNER

Jean-Marc beskriver sig selv som en "menneske-faktor"-ingeniør med stærk erfaring inden for software development management, samt kreativ og innovativ problemløsning. Han arbejder altid med brugeren i fokus og forstår at skære ind til benet uden at gå på kompromis med detaljerne.

https://www.youtube.com/watch?v=XN8hVAPtzNM

Esben Hardenberg

DIGITAL RÅDGIVER

Esben kommer til at tage tech-formidlingen til næste niveau hos Tokerød Plus, i mens han rådgiver og udfører strategisk arbejde for vores kunder. Esben har særligt erfaring inden for podcastgenren, mens han både har undervist i, holdt foredrag om og arbejdet med teknologi og teknologiske løsninger.

Nanna Langkjær

DIGITAL EXPERIENCE DESIGNER - INNOVATION

Nanna er specialiseret i at konceptudvikle med brugeren i fokus, samt at udarbejde konceptbeskrivelse og tekniske kravspecs, som hun skaber digitale wireframes ud fra. Alt hvad Nanna rør ved, er med til at håndgribeliggøre og simplificere de teknisk-komplicerede, digitale løsninger, vi skaber for, og sammen med, vores kunder.

Sasha Thomsen

DIGITAL RÅDGIVER MED FOKUS PÅ E-COMMERCE

Sasha har specialiseret sig inden for e-commerce. Sasha har en særlig skarphed inden for data og analyse, som hun bringer i spil på de af vores kundeprojekter, hvor det har relevans. Derudover styrer hun projekter og mennesker så det går op i en højere enhed!

https://youtu.be/NUkpi3WvMk4

Thomas Sønderup

Digital Konceptudvikler & Fotograf

Thomas har en baggrund som selvstændig fotograf og konceptudvikler på flere projekter gennem mange år, hvilket giver ham den helt store pallette af relevant kompetencer for at passe perfekt ind hos Tokerød Plus. Med sin sans for detalje og æstetik skal han hjælpe os med fx at visualisere vores arbejdsgange og sørge for at vores kunder kan brande sig originalt.

Amalie Winther Olsen

DIGITAL ANALYTIKER & FINANCE RÅDGIVER

Amalie har en særlig sans for struktur og datadisciplin. Hun er også en skarp analytisk og udarbejder business cases og andre beregninger for vores kunder. Med en cand.merc i Innovation Management i bagagen, motiverer det også Amalie at arbejde med procesoptimering, konceptudvikling og strategisk innovation.

Rune Lyngbach Jensen

SENIOR FULL STACK UDVIKLER & TEKNISK RÅDGIVER

Rune er en erfaren teknisk udvikler med tung erfaring indenfor komplekse digitale løsninger, både i form af arkitektur og selve programmeringen. Rune motiveres af at løse problemstillinger teknisk på en brugervenlig måde, der gør det let og intuitivt for enhver bruger at anvende. Rune forstår helheden på tværs af forretningsprocesser og kan indtænke det grundigt i den tekniske løsning.

Carsten Andreasen

SENIOR DIGITAL SOLUTION DESIGNER & UDVIKLER

Carsten er specialiseret i digitale mockup-designs og udvikler fantastiske løsninger til vores kunder i web- og ecommerce teknologier som Shopify, WordPress og Webflow.

Cecilie Sonne Christiansen

DIGITAL RÅDGIVER & KOMMUNIKATIONSSPECIALIST

Cecilie arbejder tværfagligt, når hun koordinerer og projektstyrer på tværs af organisationen og sørger for kvalitetssikring af vores leverancer til kunderne. Hun har en særlig evne til at kombinere forskellige fagområder med et strategisk overblik. Med en kommunikationsfaglig baggrund og speciale i digitalisering, har hun særligt fokus på formidlingens rolle i den digitale transformation.

Jonas Skøtt Nielsen

SOFTWAREUDVIKLER

Jonas er softwareudvikler med særligt fokus på backend og IT infrastuktur. Jonas løser teknisk komplekse problemstillinger med skræddersyede løsninger til vores kunder.

Huy Tran

DIGITAL SOLUTION DESIGNER & UDVIKLER

Huy er digital solution designer og udvikler og det betyder at han fokuserer primært på UX design og webudvikling på mange af vores kundeprojekter og digitale produkter som vi skaber.

Trine Wenck von Wenckheim

ERP & SUPPLY CHAIN SPECIALIST

Trine er specialiseret rådgiver inden for ERP-systemer, supply chain-processer og forretningsudvikling. Trine er skarp som få til at skabe overblik over de dataflows og processer der indgår i virksomhedens IT infrastruktur. Trine rådgiver og projektstyrer med tæt sparring af vores kunder for at ERP systemer kommer i mål med det rigtige stamdata grundlag.

Magnus Monrad Alexandersen

DIGITAL PERFORMANCE & DATA RÅDGIVER

Magnus er en skarp formidler, der har styr på kommunikationsdisciplinen og de digitale platforme. I spændingsfeltet herimellem og hans evne til at forholde sig til databaseret adfærd, skaber han formidling med relevans og impact.

Sarah Trohl

APP & FRONTEND UDVIKLER

Sarah er specialiseret i app- og frontend udvikling. Særligt Flutter-teknologien har Sarahs fokus. Hun bygger og udvikler vores mere komplekse tekniske løsninger, som er skræddersyet, til det behov vores kunder har, og sikrer en sublim brugervenlighed ved at simplificere det komplekse.

Kristine Breum

UX-DESIGNER OG KONCEPTUDVIKLER

Kristine skal særligt bidrage med sine stærke kompetencer indenfor visualisering i vores konceptudvikling og UX design. Ligeledes bidrager hun til at give Tokerød Plus’ visuelle identitet et markant facelift.

Prajwal Halwai

SENIOR FULL STACK UDVIKLER

Prajwal har en bachelorgrad i Computer Science og Engineering. Han udvikler skræddersyede digitale løsninger og tekniske integrationer. Han har en skarp forståelse for User Interface (UI), og arbejder derfor altid med brugeren i fokus. Prajwal er lead på en række af vores custom-made digitale løsninger, og så er han også ansvarlig for hosting- og servervedligeholdelse af vores digitale kundeløsninger.

Jan Lektonen

APP-UDVIKLER

Jan udvikler apps og har erfaring med det, der går helt tilbage til 1995. Den erfaring kommer vi til at nyde godt af, når vi kan tilbyde vores kunder helt unikke og smarte apps til deres digitale transformation og næste skridt ind i fremtiden.

TINE RUD NIELSEN

CONTENT CREATOR

Tine skaber kommunikation og digitalt content i ord og billeder, som er strategisk funderet, taktisk solidt, styrker brands og skaber økonomiske resultater.

Mikkel Rønholt Petersen

MARKETING OG AUTOMATION SPECIALIST

Mikkel er skarp til alt, der hedder data, peformance og markedsføringsstrategier. Han arbejder bl.a. med e-mail marketing og marketing automation, samt paid social og paid search.

Mohammed Ayoub

Tekstforfatter

Mohammed, eller Mo, er tekstforfatter i Tokerød Plus, hvor han blandt andet har særligt fokus på tone of voice. Mo har i 2021 udgivet en digtsamling og læser på SDU, hvor sprog og formidling er to af hovedpunkterne for hans uddannelse.

Frederik Draborg

DIGITAL PERFORMANCE MARKETING RÅDGIVER

Frederik er skarp indenfor Performance Marketing med speciale i e-mail marketing, paid social og paid search. Til daglig sidder han med analyse, rapportering og eksekvering på vores kundeprojekter, hvor han med sin analytiske tilgang skaber resultater i vores kunders marketing set ups.

Kenneth Nielsen

ELEV

Kenneth er tilknyttet Tokerød Plus som elev fra sin uddannelse Digital Handel, hvor han får indblik i alle vores digitale arbejdsprocesser, særligt med fokus på digital markedsføring.

Thomas Eriksson

KONSULENT

Thomas tænker både hurtigt og grundigt, og han har alle tekniske aspekter med i overvejelserne, når han løser komplekse problemstillinger. Han elsker at fordybe sig i tekniske detaljer og løser alt fra komplekse udfordringer til simple og brugervenlige løsninger. Thomas er konsulent på flere af vores projekter.

Lisette Olsen

DIGITAL CONTENT SPECIALIST

Lisette har en born-digital tilgang til udarbejdelse af content til Facebook, Instagram og podcasts. Hun mestrer også den visuelle formidling i form af videoer og billeder. Derudover sidder hun med mediet otwn, som er et skud på Tokerød-stammen.

Maris Pagasts

SENIOR UX DESIGNER & FRONTEND UDVIKLER

Maris er eminent til at lytte til vores kunders ønsker og behov og omsætte det til smukke, brugervenlige og velfungerende designs og brugerflader. Maris er en sand mester i at involvere vores kunder igennem wireframes og klikbare prototyper (mockups).

Julie Kjær-Madsen

DIGITAL INNOVATIONS FACILITATOR

Julie har mange års erfaring med innovation og design-thinking metodikker. Julie faciliterer mange af vores sprintforløb, når vores kunder skal have behovsafklaret og konceptudviklet nye digitale løsninger.

Lærke Spenner

ASSOCIERET SENIOR DIGITAL RÅDGIVER

Lærke er rig på erfaring og har arbejdet med de fleste discipliner indenfor det digitale, og nu fokuserer hun mest på paid social, e-commerce og social commerce. Derudover er hun stærk i social media strategier og produktlanceringsplaner med tilhørende business cases.

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.