Vi er digitale forretningsudviklere, rådgivere og digitale håndværkere, der får digitale løsninger til at gøre en forskel for din forretning. Vi hjælper dig med din digitale omstilling, så du opnår relevante og målbare forretningsmæssige resultater gennem brug af digital teknologi.

Vores mål er at hæve din egen og virksomhedens digitale modenhed med respekt for organisationen, ledere og medarbejdere.
Det gør vi ved at vise dig vejen, så du står stærkest, når det gælder digital strategi og digitale løsninger.

Vores team af kompetente og passionerede rådgivere og udviklere står klar til at hjælpe dig videre på din digitale rejse i et tæt parløb.

Vi vil mennesker & digitalisering

vi er tokerød+

HARALD TOKERØD

Digital Transformation Rådgiver & Partner

Harald er ekspert i digitalisering og digital forretningsudvikling. Han yder sparring for topledelser og hjælper med at analysere teknologier og deres forretningsmæssige kontekst og værdi.

Maja Reedtz Tokerød

Projektchef & Partner

Maja er den skarpe projektchef der sikrer struktur og med sin ballast som ingeniør sikrer hun fokus på detaljen i planlægning, koordinering og formidling. Hun er ansvarlig for projekter og sikre fleksibilitet.

Philip Håkonsson

Digital Rådgiver

Philip er skarp på sociale og digitale medier, han ved det meste om web, og hjælper vores kunder med eksekvering af indsats på sociale medier, digital opsætning, webændringer, effektmåling og ikke mindst formidling.

Vibeke Frohmé Schultz

Strategisk organisations- og kommunikationsrådgiver

Vibekes helt store styrke er hendes organisationsforståelse og kommunikationsevner. Hun er knivskarp i at finde ind til det kunderne har behov for og er en kompetent sparringspartner i udvikling og gennemførelse af koncepter. Vibeke er projektkleder på digital strategi.

Nana Riemann

Content og konceptudvikler

Nana har det store overblik over digitale indsatser og contentplanlægningen for vores kunder. Hun er altid smilende og imødekommende og arbejder hurtigt og effektivt. Derudover er Nana også skarp i konceptudvikling og har et godt øje for visuelt design.

Tobias Beck Petersen

Digital Konceptudvikler
Tobias tryller med digital konceptudvikling formidlet visuelt i form af wireframes og klikbare prototyper. Tobias er nysgerrig på nye teknologier og er vild med at eksperimentere med mulighederne i dem. Tobias har et godt overblik og giver ikke så let op.

Thomas Eriksson

Lead Senior Digital Konceptudvikler

Thomas er vores hyperkreative, energiske digitale konceptudvikler, som tænker både hurtigt og grundigt, og har alle tekniske aspekter med i overvejelserne når han løser problemstillinger. Han elsker at nørde ned i detaljerne og løse selv de mest komplekse udfordringer.

Amanda Tokerød Plus Team

Amanda Spangtoft Poulsen

digital rådgiveR

Amanda er kommercielt tænkende og er skarp på digital strategiarbejde og enormt grundig og analytisk i sin tilgang. Hun kan ikke overbevises, medmindre man har sit data- og beslutningsgrundlag i orden. Hun har boet i Tyskland og mestrer det tyske sprog.

Sasha Thomsen

Studiemedhjælper og
E-commerce praktikant

Beskrivelsen er på vej

katarina andersen

webdesigner og -udvikler

Beskrivelsen er på vej

ezgif.com-gif-maker

Maria Modberg

Salgspraktikant fra UCL

Beskrivelsen er på vej

ezgif.com-gif-maker-kopi

Søren Kruse Sorgenfrey

Digital Transformationsrådgiver

Beskrivelsen er på vej

Rune Lyngbach Jensen

Rune Lyngbach Jensen

Udvikler og Teknisk Rådgiver

Beskrivelsen er på vej

Julie Kjær-Madsen

Associeret innovations faciliator

Beskrivelsen er på vej

HumanBusiness
©2016 Palle Peter Skov

Inger Bøgh

Associeret rådgiver og faciliteringskonsulent

Beskrivelsen er på vej

HumanBusiness
©2016 Palle Peter Skov

Jannie Rasmussen

Associeret rådgiver og faciliteringskonsulent

Beskrivelsen er på vej

Luk menu