Logo

Strategi og rådgivning

Kort introducerende tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Håndgribelig digitalisering

Det er vores mission at gøre digitalisering håndgribelig og brugbar for jeres forretning. Vi tænker ikke digitalisering alene for digitaliseringens skyld. 


For os er det vigtigt, at digitalisering sker på de områder, der giver mening for din virksomhed. Vores fornemmeste opgave er derfor altid at stille skarpt på jeres behov og klarlægge hvilke indsatsområder, der skal arbejdes med. 
Skal vi hjælpe dig?

Vi er din partner i digitaliseringsprocessen

Vi sætter os ind i jeres forretning, laver strategien og eksekverer på den sammen med jer. Uanset hvordan jeres forretning er skruet sammen, hjælper vi jer med at finde jeres fremtidige digitale retning.

I mellemtiden kan I fortsætte med at bygge jeres forretning og være eksperter i jeres arbejde, uden det bliver på bekostning af jeres kunder eller medarbejdere.
I Tokerød Plus agerer vi partner i jeres digitaliseringsproces, så den bliver overskuelig og gør en forskel i hverdagen og på bundlinjen. Som jeres digitale rådgiver, hjælper vi med at udvikle den digitale strategi og det videre forløb. 

Vores kompetenceområder spænder bredt, da vi arbejder ud fra en holistisk tankegang. 

Vores kompetencer

Amalie-Wither-Olsen

Amalie Winther Olsen

DIGITAL ANALYTIKER & RÅDGIVER

Amalie har en særlig sans for struktur og datadisciplin. Hun er også en skarp analytisk og udarbejder business cases og andre beregninger for vores kunder. Med en cand.merc i Innovation Management i bagagen, motiverer det også Amalie at arbejde med procesoptimering, konceptudvikling og strategisk innovation.

Amalie-Wither-Olsen

Trine Wenck von Wenckheim

ERP & SUPPLY CHAIN SPECIALIST

Trine er specialiseret rådgiver inden for ERP-systemer, supply chain-processer og forretningsudvikling. Trines erfaring er livsnødvendig i flere kundeprojekter, som hun styrer professionelt.

Amalie-Wither-Olsen

Inger Bøgh

ASSOCIERET RÅDGIVER OG FACILITERINGSKONSULENT

Inger er specialiseret i det menneskelige fokus som proceskonsulenten med særlig skarp sans for medarbejderen og lederen samt deres respektive mindset.

Amalie-Wither-Olsen

Jannie Rasmussen

ASSOCIERET RÅDGIVER OG FACILITERINGSKONSULENT

Jannie er specialiseret i det menneskelige fokus som proceskonsulenten med en særlig skarp sans for medarbejderen og lederen samt deres respektive mindset.

Søg midler til den digitale omstilling

Vi er godkendte rådgivere hos Erhvervshus Fyn og Erhvervshus Syd, hvor du kan  få tilskud til digitale projekter og digitalisering. Vi hjælper med at søge midler…
Læs mere her

ANDRE HAR FÅET HJÆLP TIL

Robotic Careers

ROSTA

Fak

Placeholder text

Test placeholder text for the meeting
Skal vi hjælpe dig?

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal Vi Starte Dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Så lover vi at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.

Følg os på