PRAKTIK: SOFTWARE UDVIKLER

Er du på udkig efter en praktikplads, der kan give dig udfordringer og relevant erhvervserfaring? Vi søger i øjeblikket en software udvikler-praktikant til at assistere vores in-house udviklere på vores kontor i Odense. Du vil derfor både komme til at arbejde med backend og frontend på en række forskellige løsninger. Der vil også være mulighed for at udvikle apps i enten Cordova eller Flutter, hvis du har mod på det. 

Vi tilbyder et spændende praktikforløb, hvor du får lov til at tage medansvar for vores kunder og gøre en forskel for dem. Derudover vil der være rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og opnå dine læringsmål. Der er mulighed for fastansættelse efter endt praktikperiode, hvis praktikperioden går godt. Det er derfor en unik mulighed for at skaffe dit eget job i samarbejde med Tokerød Plus. 

Vi er meget fokuserede på udvikling, og vi søger derfor en dedikeret og lærenem profil, der har en positiv tilgang og et socialt gen, der smitter af på omgivelserne. Du vil under dit praktikforløb arbejde med udvikling, idégenerering, app-udvikling og optimering af vores eksisterende løsninger. Du vil få din egen kontorplads og mulighed for at lære af og samarbejde med erfarne udviklere.

Hvem er du?

  • Du er resultatorienteret og kan arbejde selvstændigt
  • Du har en god teknologiforståelse og mod på at prøve nye teknologier
  • Du er ansvarlig og en god teamplayer
  • Du er nysgerrig på alle opgaver, som kommer din vej

Hvad får du?

Stillingen er en fuldtidsstilling og ulønnet. Vi finder frem til en startdato i fællesskab, men du skal starte i enten august eller september 2021. Du behøver ikke pakke frokost, for den giver vi. Du bliver en del af hele Tokerød Plus, og du vil få din egen kontorplads med det udstyr, der kræves for at kunne udføre jobbet. Og så skal det siges, at vi holder sociale arrangementer, hvor du kan komme til at lære alle dine kollegaer at kende.

Hvem er Tokerød Plus? 

Det er vores mission at gøre digitalisering håndgribelig og brugbar for virksomheder.

Vi tænker ikke digitalisering alene for digitaliseringens skyld. For os er det vigtigt, at digitalisering sker på de områder, der giver mening for vores kunder. Og det er ikke nødvendigvis på alle felter. Vores fornemmeste opgave er derfor altid at stille skarpt på behovet, og klarlægge hvilke indsatsområder der skal arbejdes med. 

I Tokerød Plus agerer vi partner i virksomhedernes digitaliseringsproces, så den bliver overskuelig og kommer til at gøre en forskel i hverdagen og på bundlinjen. Som digital rådgiver hjælper vi med at udvikle den digitale strategi samt det videre forløb. På den måde gennemgår virksomheden en digital transformation.

I vores team har vi mange forskellige kompetencer inden for digitalisering, strategiudvikling, IT-udvikling og marketing. Vi arbejder både teknisk, strategisk og kommercielt.

Helt lavpraktisk hjælper vi for eksempel med at opsætte kunders webshop, analysere effekterne af deres online indsatser, bygge deres innovative app eller udarbejde en langsigtet digital forretningsstrategi.

Hvis alt dette lyder som noget for dig, sender du en motiveret ansøgning samt CV afsted til soren@tokeroedplus.com.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til Søren Kruse Sorgenfrey på mobil 28 87 85 14.

Lokation: Odense
Praktikstilling: På fuld tid
Tiltrædelse: August/september
Løn: Ulønnet

DEL DIN NYE VIDEN:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter

Relateret content

CASES & blogindlæg