Logo

Tokerøds Tænketank løser konkrete udfordringer ude i virksomhederne

27. august 2019

Harald Tokerød etablerede Tænketank+, fordi han savnede et forum, hvor man på tværs af fagligheder kan diskutere og løse digitale udfordringer og dilemmaer fra hverdagen. Udfordringer, virksomhederne kæmper med, men ikke kan diskutere med hvem som helst af hensyn til organisationen, øvrige interessenter eller konkurrenterne.

- Vi diskuterer forretningsudvikling, innovation og digitalisering og løser konkrete udfordringer på stedet

Tænketank+ er et forum der besøger danske og globale virksomheder og organisationer, hvor forretningsmæssige og digitale udfordringer og dilemmaer fra hverdagen bliver præsenteret, debatteret og forsøgt løst af tænketanken.

”I Tænketank+ er det faktisk en fordel, hvis man ikke arbejder med digitalisering på fuldtid til hverdag. For jo flere forskellige tilgange, der er repræsenteret rundt om bordet, jo mere dynamiske bliver diskussionerne, og jo bedre bliver løsningerne,” siger Harald Tokerød fra rådgivningsvirksomheden Tokerød Plus, der står bag tænketanken.

”Vi insisterer på, at vellykket digitalisering i høj grad handler om alt det, der ikke er digitalt i en virksomhed eller en organisation. Og kun ved at være forskellige, finder vi løsninger, hvor forretningsstrategi, værdier, vaner, hverdag og kultur er tænkt med ind,” siger Harald Tokerød, som bliver bakket op af et af medlemmerne.

”Tænketanken er mere afslappet end de gængse netværksgrupper. Her tænker vi anderledes tanker end vi normalt gør. Vi eksperimenterer, leger og har vilde tanker. Det hele menneske er med. Det er ikke kun professionelt. Der er et enormt potentiale i, at vi er så forskellige,” siger Steen Tophøj, filialdirektør i Arbejdernes Landsbank.

Møderne i Tænketank+ foregår altid ude i felten hos en virksomhed, hvor værten indleder med at introducere medlemmerne til sin organisation, sin vision og forretningsområde.

Umiddelbart herefter bliver aftenens udfordring præsenteret, inden tænketanken i arbejdsgrupper diskuterer sig frem til nogle løsningsforslag, som til sidst bliver præsenteret for virksomheden.

”Introduktionen skal være kortfattet og nøgtern. Vi gider ikke høre på salgstaler, for formålet er ikke, at vi skal handle med hinanden. Derimod har vi brug for en ærlig og grundig præsentation af det dilemma, som virksomheden står med, og som vi skal komme med løsningsforslag til,” siger Harald Tokerød, som er taknemmelig over den åbenhed, både medlemmer og virksomheder møder op med.

”Det er dejligt at opleve, hvordan alle involverer sig og tør vise både usikkerhed og sårbarhed. Jeg tror, det er en forudsætning, når man vil diskutere noget så komplekst og til tider ømfindigt som digitalisering, hvor rigtigt meget kan stå på spil,” siger Harald Tokerød og støttes af et andet af medlemmerne.

”Det handler også meget om personlig udvikling at være med i Tænketank+. Det er noget, du har lyst til at vælge til, fordi du som menneske også udvikler dig,” siger Per Nielsen, Senior Tax Manager og cand.jur. hos Ideal Advokatfirma P/S.

Møderne i Tænketank+ begynder klokken 18.00 og slutter klokken 21.00. Undervejs bliver der serveret lidt mad og drikke, så tænkerne holder sig skarpe og dynamiske.

Tænketank+ blev stiftet i 2017 og har i alt 70 medlemmer, fordelt på Odense og København. Et medlemskab af Tænketank+ ombefatter 10 sessioner om året og koster kr. 6995,-

Er du interesseret i at få besøg i din virksomhed eller er du nysgerrig på at være medlem, så tag fat i Vibeke eller Harald fra Tokerød Plus.

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021
Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål. Tilbage i juni […]

Tokerød Plus vil styrke elevers faglige selvtillid med digital lektiehjælp

28. juli 2021
Sammen med folkeskolelærer Kasper Andersen har Tokerød Plus skabt platformen dinlektiehjælp.dk. Her kan folkeskoleelever og gymnasieelever få lektiehjælp fra undervisere, skolelærer og topstuderende uden fysisk […]
1 2 3 8

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.