Logo

Tokerød Plus tredobler regnskabet: Helstøbt holdindsats nøglen til succes

23. juni 2021

Tokerød Plus sætter turbo på vækstmotoren. I 2020 mere end tredoblede den fynske virksomhed både sin bruttofortjeneste og årets resultat, og forventningen er en gentagelse af de stærke vækstrater igen i år. ”En helstøbt holdindsats er nøglen til vores succes,” påpeger direktør Harald Reedtz Tokerød.

Det kniber allerede så småt med pladsen i kontorlandskabet hos Tokerød Plus i Odense, selvom den fremadstormende specialist i digital transformation rykkede ind i sine nye lokaler så sent som i december.

I dag er medarbejderstaben vokset til tæt på 30 ansatte; en fordobling alene over det seneste år, og det betyder, at kontoret nu står foran en udvidelse.

Det er samtidig fortællingen om den hastige vækst, der præger Tokerød Plus. Årsregnskabet for 2020 viser vækstrater på mere end 300 procent på både top- og bundlinjen. Bruttofortjenesten steg fra 1,96 mio. kr. til 6,77 mio. kroner sammenlignet med 2019, og overskuddet før skat voksede i samme periode fra 446.000 kr. til 1,55 mio. kr.

Det er på alle måder et resultat, vi kan være tilfredse med. Vi kan se tilbage på et år, hvor vi har formået at skabe nogle flotte resultater for vores kunder. Hvis jeg skal fremhæve særligt ét element, der gør mig stolt, så må det være den holdindsats, der ligger bag. Vores team har virkelig leveret på trods af hjemmearbejde, mange nye kolleger og en flytning til nye lokaler. Det er så imponerende.

Sætter mennesker før tech

Ifølge direktøren ligger en del af forklaringen på væksten i, at Tokerød Plus er lykkedes med at opbygge lange og tillidsbaserede kunderelationer, så gennemsnitsprojekterne er vokset markant både i antal og størrelse.

Vi er et rigtigt stærkt team af forretningsudviklere, rådgivere og digitale håndværkere, som har mange års erfaring med digitale omstillinger. Men vi gør altid en dyd ud af at sætte mennesker før tech og systemer. Jeg er sikker på, at en del af vores fremgang bunder i, at vi forstår at koble indsigten i vores kunder med både kundernes behov og deres digitale modenhed.

Vi kommer aldrig til at sælge en kunde en løsning, som nok løser et givent behov, men kræver noget af kunden, som han eller hun ikke har til rådighed i sin organisation. Det lyder banalt, men den ærlighed og transparens oplever vi, at mange af vores kunder krediterer os for, og det skaber tillid og langsigtede relationer med vores kunder. Det driver vores vækst i en tid, hvor digitalisering og digital transformation er både en kæmpe game changer og en nødvendighed for nærmest alle virksomheder.

Ambitionen er en ny tredobling

Harald Reedtz Tokerød er derfor heller ikke i tvivl om, at de positive takter fortsætter i den kommende tid. Han forventer faktisk, at 2021-regnskabet bliver en gentagelse af sidste års vækstrater eller tæt derpå.

Vi kan se, at tendensen er fortsat ind i 2021, og både vores ordrebog og vores tal peger i retning af, at vi kommer til at vækste markant igen i år. Samtidig har vi fået bygget en rigtig stærk organisation, hvor både kompetencerne og ressourcerne er til stede til at fortsætte vores udvikling. Så forventningen og ambitionen er en ny tredobling. Men det er også vigtigt for mig at understrege, at mindre sagtens kan være meget tilfredsstillende. Resultatet er ikke et mål, der skal stå alene, men gerne være produktet af, at vi trives som team og har en sjov og udfordrende hverdag.

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021
Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål. Tilbage i juni […]

Tokerød Plus vil styrke elevers faglige selvtillid med digital lektiehjælp

28. juli 2021
Sammen med folkeskolelærer Kasper Andersen har Tokerød Plus skabt platformen dinlektiehjælp.dk. Her kan folkeskoleelever og gymnasieelever få lektiehjælp fra undervisere, skolelærer og topstuderende uden fysisk […]
1 2 3 8

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.