Logo

Tokerød Plus skaber fremtidens medie anno 2024

9. maj 2022

Fra marts til maj har Tokerød Plus arbejdet på at skabe fremtidens medie anno 2024 med et banebrydende design og brandguide for det lokale odenseanske bymedie otwn.

Med ønsket om at få et moderne og fremtidigt grafisk udtryk på deres sociale kanaler og design på deres hjemmeside, kom otwn til Tokerød Plus for hjælp. En opgave som vi fra marts til maj i år har arbejdet intenst på at skabe for dem.

Under processen har vi blandt andet arbejdet ud fra otwns forskellige måder at fortælle historier på. Det betyder, at der er flere forskellige farvesammensætninger på tværs af deres sociale medier samt deres hjemmeside. Derudover er der forskellige skabeloner til deres artikler, alt efter om de skal bære store, flotte billeder, eller om de er mere tekstbaserede.

otwn

- I samarbejde med redaktionen fik vi afholdt møder og forventningsafstemt behov og input på det nye site, som jeg efterfølgende tog med videre i min designproces. Sitet skulle være så intuitivt og let at navigere i som muligt, så journalisterne uden besvær selv kan opsætte artikler, og visningen af artikler skete helt automatisk i det ønskede udtryk, fortæller senior designer Katarina Natalie Andersen.

otwn

- Vi er utroligt tilfredse med resultatet. Det indeholder lige det udtryk, vi ikke vidste, vi ledte efter. Sammenspillet mellem de forskellige artikelformater og måden vi producerer og udgiver indhold på passer perfekt ind i vores tankegang. Det er fleksibelt, ligesom os, og det har designeren og udvikleren virkelig formået at få fremvist på den bedst tænkelige måde.

Vi ønsker otwn held og lykke med det nye website og glæder os til at se alt det indhold, de kommer til at producere fremover.

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus skaber fremtidens medie anno 2024

9. maj 2022
Fra marts til maj har Tokerød Plus arbejdet på at skabe fremtidens medie anno 2024 med et banebrydende design og brandguide for det lokale odenseanske […]

Tokerød Plus ansætter to senior profiler

3. maj 2022
Der er blevet oprustet på erfaringen i medarbejderstaben i Tokerød Plus, hvor senest Jess Strange Zivanovic Petersen og Martin Stahl har fået plads på kontoret. […]
1 2 3 9

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.