Logo

Tokerød Plus presser WordPress til det yderste

10. november 2021

Værdifunktioner, integrationer og animationer. WordPress kan meget, hvis man forstår at skubbe det til grænserne. Det har Tokerød Plus gjort sammen med den internationale virksomhed Rosta, og det har øget salget i den verdensomspændende virksomhed. 

Leads leder ofte til salg. Men hvordan får man leads, når man mangler en webshop, sælger specifikke produkter samt driver en virksomhed, der er spredt udover hele kloden.

Denne problematik stod schweiziske virksomhed Rosta med. Rosta leverer industrikomponenter til affjedring, der bliver brugt i alt fra fødevarebranchen til industrivirksomheder. Via. en ny hjemmeside vil Rosta styrke salget med bedre produktpræsentationer. Dette resulterede i en helt ny hjemmeside, hvor Tokerød Plus har givet et WordPress-site nye højder.

Vi har presset WordPress til det yderste med, hvad det kan i forhold til værdifunktioner, integrationer og animationer. Det er vigtigt, at sitet er et CMS- system således, at Rosta altid har adgang til sitet og kan skifte indhold, når de ønsker det

Ifølge Tokerød Plus vil samarbejdet med den verdensomspændende virksomhed komme nuværende og fremtidige kunder til gode.

Vi har virkelig gransket WordPress- sitet i alle hjørner, så er vi rustet til at bygge stort set alt, hvad vores kunder ønsker i WordPress såvel som andre CMS-systemer, lyder det fra Senior udvikler Carsten Andreasen, der samtidigt fortæller om de 3 vigtigste features ved Rostas nye site. Features, som også kunne blive dine.

Ansigtsløft med animationer

Skal man sælge et produkt online, så det vigtigt, at kunden kan se, hvordan det virker, mener Tokerød Plus. I stedet for at plastre Rostas hjemmeside til med billeder, tekst og video, så har digitaliseringshuset lavet animationer på WordPress-sitet.

På den måde kan Rostas kunder se, hvordan de forskellige industrikomponenter virker i en maskine. Via. billeder lavet i vektorgrafik har vi skilt produkterne ad digitalt og efterfølgende sat dem sammen igen, så man kan se produktets funktion in-action, fortæller Carsten, der har bygget sitet.

Produktberegner erstatter Excel-ark og lange formler

Har produktet du sælger mange specifikationer, som kunden skal tage hensyn til før sit køb, skal købsprocessen ikke blive afbrudt af Exel-ark og lange formler.
For at Rostas kunder tidligere kunne finde ud af, om affjedringskomponenterne passede til det, de skulle bruge dem til, krævede det, at de downloadede et Exel-ark fyldt med 10 – 20 linjers formler og tabeller. Formler der bl.a. fortæller, hvor meget vægt komponenterne kan bære.

Vi har gransket formlerne og oversat dem til kode. Dette har resulteret i, at sitet har fået flere online produktberegner, der hjælper Rostas kunder med at finde de rigtige produkter, fortæller Carsten.

Vi har fjernet de stopklodser, der er ved at skulle hente et Exel-ark. Kunden ikke skal væk fra sitet, når de vil undersøge, om produktet passer til det, de skal bruge det til. På den måde er du tættere på et lead.

CRM-system sender leads verden rundt

Ifølge Tokerød Plus er et CRM-system en god vej til at behandle de leads, der kommer ind via. en hjemmeside. Men for den internationale virksomhed Rosta var det lidt af en jungle. De mange leads blev nemlig ikke fordelt til den rette medarbejder i Rostas pågældende land, som skal følge op og sørge for et salg.

Deres CRM-systemet har vi automatiseret, så de forskellige leads automatisk bliver fordelt til Rostas mange virksomheder i verden. For dem er det den helt store digitale revolution, da forespørgslerne manuelt blev sorteret til de mange hovedkontorer, virksomheden har rundt omkring i verden, lyder det fra Carsten.

Tokerød Plus og Rosta

Samarbejdet med den schweiziske virksomhed startede som et bekendtskab mellem Rostas marketingschef Jacob Von Steensen-Bach og indehaver af Tokerød Plus, Harald Tokerød.

Tokerød Plus har lavet sitet rosta.com, som bliver oversat til seks sprog (engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk) Tokerød Plus har desuden stået for at lave Rostas kinesiske site rostachina.com, som udover at blive oversat til kinesisk også har de samme features med fra rosta.com.

Næste step i samarbejdet er, at Tokerød Plus skal lave en specialbygget webshop til Rosta. Hvis du er interesseret i at læse mere om samarbejdet med Rosta, har vi lavet en case her

del din nye viden:

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus presser WordPress til det yderste

10. november 2021
Værdifunktioner, integrationer og animationer. WordPress kan meget, hvis man forstår at skubbe det til grænserne. Det har Tokerød Plus gjort sammen med den internationale virksomhed […]

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021
Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål. Tilbage i juni […]
1 2 3 9

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal Vi Starte Dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Så lover vi at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.

Følg os på