Logo

Tokerød Plus på plads til Websummit 2021

8. november 2021

Vi havde en mindre delegation på fire personer til årets Websummit i Lissabon, Portugal. Her blev der suget til sig af inspirerende oplæg, trends og mødt mange spændende personer.

Vi har haft vores team bestående af Sasha Thomsen, Katarina Natalie Andersen, Harald Reedtz Tokerød og Thomas Eriksson sammen med vores kunde James Butler og de er nu fyldt op med inspiration om modern tech, innovation og nye typer forretningsmodeller i den digitale tidsalder.

- Det har været en god uge i Lissabon, Portugal til Web Summit - verdens største tech konference - med masser af nye menneskelige relationer, fortæller Harald Tokerød.

Det var dog ikke bare en badeferie, der skulle også arbejde, så hver formiddag var alle fire til rådighed over Slack for deres kollegaer hjemme i Danmark, inden de skulle ud på messen og blive inspireret, lære og netværke.

Vi kommer til at samle noget af den inspiration, vi har hentet med hjem omkring nye tech tools og platforme og nøglebudskaber fra oplæg af blandt andre faderen af World Wide Web Sir Tim Berners Lee, Dr Werner Vogels - VP Amazon, Nick Clegg - VP Meta (Facebook) og endnu flere deltagere fra den store internationale messe.

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus skaber fremtidens medie anno 2024

9. maj 2022
Fra marts til maj har Tokerød Plus arbejdet på at skabe fremtidens medie anno 2024 med et banebrydende design og brandguide for det lokale odenseanske […]

Tokerød Plus ansætter to senior profiler

3. maj 2022
Der er blevet oprustet på erfaringen i medarbejderstaben i Tokerød Plus, hvor senest Jess Strange Zivanovic Petersen og Martin Stahl har fået plads på kontoret. […]
1 2 3 9

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.