Logo

Tokerød Plus imponerede Skovdal Nordic med ny webløsning

5. maj 2019

Tokerød Plus har hjulpet fotovirksomheden Skovdal Nordic med ny hjemmeside

”Jeg må indrømme, Tokerød Plus imponerede os, da de skulle lave en ny hjemmeside til os. Vi kom med et oplæg og nogle wordfiler, så hørte vi ikke noget i to uger, og pludselig var den nye hjemmeside oppe at køre,” siger CEO og medejer af Skovdal Nordic, Jonas Pasgaard Krogh.

”Vi havde en hjemmeside, som performede dårligt, men vi havde hverken tid eller overskud til selv at gøre en hel masse. Derfor var det rart, at Tokerød Plus kom og lyttede, gav os nogle præcise bestillinger på, hvad vi skulle levere af input, og så lod de os ellers være i fred, så vi kunne koncentrere os om vores egen forretning,” siger direktøren, som udover en ny hjemmeside også har fået et nyt syn på digitalisering.

”Tokerød Plus har rykket mit perspektiv, fordi de på en både diskret, men også offensiv facon har haft modet til at blande sig og udfordre vores tankegang,” siger Jonas Pasgaard Krogh, som stoler på de råd, han får fra Tokerød Plus

”Jeg opfatter Tokerød Plus som troværdige og uafhængige rådgivere. De er nemme at komme i kontakt med, for man ringer bare, og det er befriende, at de ikke forsøger at sælge tunge digitale løsninger, mens de rådgiver om, hvad der er bedst for os,” siger direktøren.

Skovdal Nordic er Nordens største professionelle fotografhus og leverer stillbilleder og videofilm til BTB-kunder i genrerne 'Business, Design & Food' . Skovdal Nordic blev grundlagt i 2002 og har afdelinger i Odense, Aarhus, København og Shanghai. 

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021
Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål. Tilbage i juni […]

Tokerød Plus vil styrke elevers faglige selvtillid med digital lektiehjælp

28. juli 2021
Sammen med folkeskolelærer Kasper Andersen har Tokerød Plus skabt platformen dinlektiehjælp.dk. Her kan folkeskoleelever og gymnasieelever få lektiehjælp fra undervisere, skolelærer og topstuderende uden fysisk […]
1 2 3 8

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.