Logo

Tokerød Plus hjælper dig mod det rigtige CarMatch

31. marts 2022

I tæt samarbejde med virksomheden CarMatch har Tokerød Plus udviklet en unik digital platform, der med udgangspunkt i brugeren behov, guider brugeren i retning af netop den elbil, der passer den enkelte brugers behov.

Gennem det sidste halve års tid er Kenneth Sørensen og hans partner fra virksomheden CarMatch blevet gode venner af huset. De har hver måned siden november 2021 været forbi kontoret til møder og workshops angående skabelsen af CarMatch som virksomhed og med et digitalt produkt, der skal hjælpe private med at finde en bil, der matcher deres behov.

Deres innovative og kreative tanker og drømme talte lige ind i noget, som vi i Tokerød Plus gerne ville være en del af. Vi har derfor været med til at udvikle en skarp og præcis platform, der skal guide dig til det perfekte valg af elbil for netop dig.

Det, som vi virkelig har haft fokus på ved guiden er, at den har nogle superfede animationer, som tager brugeren godt igennem de spørgsmål, som den skal svare på.

Som det ses ovenover, bliver bilen større, jo flere sæder man ønsker i sin bil, og antallet af sæder er samtidig også visualiseret. Gennem hele denne wizard, der indeholder flere relevante spørgsmål om økonomi og behov i en elbil, glider disse animationer smertefrit over skærmen og giver et nyt niveau af brugervenlighed, når de skal finde ud af, hvilken elbil, der passer til netop deres behov.

CarMatch så behovet for netop at fokusere på brugervenligheden i selve købsprocessen af elbiler, der normalt tager 3-4 måneder. Så her har fokus været at give folk konkrete bud på en ny elbil, som er fundet ud fra deres personlige behov og ønsker.

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus skaber fremtidens medie anno 2024

9. maj 2022
Fra marts til maj har Tokerød Plus arbejdet på at skabe fremtidens medie anno 2024 med et banebrydende design og brandguide for det lokale odenseanske […]

Tokerød Plus ansætter to senior profiler

3. maj 2022
Der er blevet oprustet på erfaringen i medarbejderstaben i Tokerød Plus, hvor senest Jess Strange Zivanovic Petersen og Martin Stahl har fået plads på kontoret. […]
1 2 3 9

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.