Logo

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021

Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål.

Tilbage i juni kunne Tokerød præsentere et imponerende årsregnskab for 2020, der satte et punktum bag sætningen om, at Tokerød Plus har oplevet markant vækst på bede top og bundlinie. En udvikling som virksomheden har en klar intention om at fortsætte i 2021 med nye ambitiøse målsætninger for både virksomheden, medarbejderne og kunderne.

Til vækst hører også forøgelse på medarbejderfronten. Senest har tre nye ansigter vist sig på kontoret i Odense, og fælles for de tre er: erfaring med digitalisering.

Vi opruster med tre nye folk, der har tung erfaring med digitalisering i bagagen. Hvorfor er det lige denne type senior profiler du har valgt at ansætte nu i Tokerød Plus?
"Vi har I nogen tid været igang med at geare organisationen til den store tillid og det medfølgende ansvar som vores kunder udviser os. Vi bidrager i endnu højere grad end nogensinde til at forretningsudvikle på vegne af vores kunder og det resulterer hyppigere i digital konceptudvikling med radikal innovation, som byde på helt nye forretningsmodeller for kunden og dermed helt nye krav til UX og forretningsforståelse. Vi er store tilhængere af at snakke et sprog som vores kunder forstår, og for at opnå bedre fælles forståelse, skal der oftest fjernes nogle lag af det komplekse, og det lykkes vi godt med igennem øget visuel kommunikation og godt design." - udtaler adm. direktør, Harald Reedtz Tokerød

Hvad betyder det overordnet set for Tokerød Plus?
"Det betyder at vi har udvidet vores kapacitet og spændvidde på en række kompetenceområder, som løfter flere af vores igangværende kundeprojekter og bidrager også til at kvalificere kundeprojekter, som vi ikke tidligere har været gearet til. Dermed er det med til at sikre vores høje kvalitetsniveau og service overfor vores kunder, og den vej igennem understøtte vores vækst og målsætninger for året." - tilføjer adm. direktør, Harald Reedtz Tokerød.

Kommerciel direktør med erfaring i T+

En af de nye medarbejdere er Thomas Hahn-Petersen, der er tiltrådt i en nyoprettet stilling som kommerciel direktør. Han skal være med til blandt andet at sikre en af de helt store målsætninger internt i virksomheden. En målsætning, der ikke blot handler om at skaffe nye kunder, men om at kvalificere nuværende kunder til endnu større digitale indsatser med Tokerød Plus som digital transformation partner.

Thomas kommer til at bidrage med erfaring fra flere spændende stillinger. Herunder med en baggrund som administrerende direktør i reklame- og webbureauet Advicer, men også fra tidligere stillinger som chefredaktør hos foredragsvirksomheden Athenas, samt kommunikationschef hos både Uptime og BidAndBuy.

Hans solide forretningsforståelse, høje ambitioner og lyst til at opnå det fulde potentiale hos sig selv, kolleger og virksomhedens kunder, er et perfekt match til den nye rolle:

Rollen som CCO (Kommerciel Direktør) trænger til en modernisering, hvor det kommercielle  aspekt i højere grad betragtes fra kundens synspunkt. I min optik kræver rollen som CCO mest af alt en stor marketing- og forretningsforståelse. Fokus skal være på at positionere sig selv korrekt i markedet, øge det kommercielle potentiale hos kunderne og viderebygge på vores interne strukturer, fortæller Thomas Hahn-Petersen.

Min start hos Tokerød Plus har været en fornøjelse. Her er en meget involverende kultur, hvor man hurtigt føler sig som en del af familien. Samtidigt er jeg trådt ind i virksomheden i en meget spændende tid, hvor væksten kan mærkes i den interne organisation.

Ny innovativ hjerne skal skubbe digitale grænser

Ud over det kommercielle, har Tokerød Plus oprustet på sin innovative forretningsgren med Jean-Marc Hemery. Jean-Marc har tidligere arbejdet otte år hos EG Digital Welfare som User Experience Specialist. Derudover har han arbejdet seks år som Product Manager og Business Analyst hos Autorola. Og det kommer Tokerød til gode, når det innovative team skal skubbe grænser med kreative tiltag.

Som Senior UX Designer kommer Jean-Marc til at hjælpe mange typer af kunder med at skabe nye innovative løsninger og koncepter.

Derudover taler han flydende dansk, engelsk og fransk, som blot kommer til at understøtte arbejdet med internationale kunder. Du kan se et medarbejderportræt i videoformat af Jean-Marc lige her 

Det som jeg personligt er gladest for ved at være startet ved Tokerød Plus er, at jeg får lov til at arbejde med mine UX-færdigheder fuldt ud. Jeg elsker at få idéer og være innovativ, så stillingen tiltaler mig rigtig meget, siger Jean-Marc.

Det som jeg reelt set skal ind og gøre er at hjælpe med at identificere og forstå kundernes forretning, og ud fra det hjælpe dem til at forfine deres idéer og udvikle produkter, der bliver til en succes.

Digital designer bringer farve og stil

Sidst men ikke mindst, dog yngst, bydes der et "velkommen tilbage" til Katarina Natalie Andersen. Katarina har tidligere arbejdet for Tokerød Plus, og har på det seneste fungeret som freelance designer og -udvikler på flere af vores spændende projekter.

Nu kommer Katarina ind som en fast bestanddel af holdet igen, efter hun har fået yderligere erfaring. Med hendes flair og talent inden for design og grafik, skal hun blandt andet være med til at udvikle kunders visuelle brand. Herudover kommer hun også til at udforme mock-ups og design til hjemmesider.

Både i min tidligere stilling, og som freelancer, har jeg haft et supergodt samarbejde med Tokerød Plus, som er nogle supersøde og dygtige mennesker, med nogle spændende cases. Jeg behøvede derfor ikke megen betænkningstid, da de tilbød mig at blive en fast del af teamet igen, forklarer Katarina Andersen.

Med en erfaring som selvstændig fotograf, og grafisk designer med kodebaggrund, har jeg flere færdigheder at trække på. Og jeg har derfor mulighed for at sørge for en gennemgående rød tråd igennem hele kundens visuelle DNA.

Vi er glade for, at vi igen kan komme til at arbejde helt tæt sammen med Katarina. Hun kommer med nogle kompetencer, der spiller godt ind i vores organisation - Slutter Adm. Direktør Harald Tokerød.

Se hele Tokerød+ Teamet her 

del din nye viden:

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021
Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål. Tilbage i juni […]

Tokerød Plus vil styrke elevers faglige selvtillid med digital lektiehjælp

28. juli 2021
Sammen med folkeskolelærer Kasper Andersen har Tokerød Plus skabt platformen dinlektiehjælp.dk. Her kan folkeskoleelever og gymnasieelever få lektiehjælp fra undervisere, skolelærer og topstuderende uden fysisk […]
1 2 3 8

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal Vi Starte Dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Så lover vi at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.