Logo

Tokerød Plus ansætter to senior profiler

3. maj 2022

Der er blevet oprustet på erfaringen i medarbejderstaben i Tokerød Plus, hvor senest Jess Strange Zivanovic Petersen og Martin Stahl har fået plads på kontoret.

Med mere end 20 års erfaring inden for SEO, digital marketing og marketing automation er Martin den helt rigtige profil på Tokerød Plus teamet. Her skal han med sin viden ind og løfte vores inbound marketing og marketing automation for vores kunder. Vi skal koble costumer journey og content marketing og invitere kunderne med i processen hen mod deres næste mål.

martin-stahl

Med erfaring inden for blandt andet salg, reklame, marketing og tekstforfatning passer Jess perfekt ind i Tokerød Plus, som en der kan hjælpe os på tværs af kompetencer. Det bliver blandt andet med konceptudvikling, kreative oplæg og ved at holde en god kontakt til vores kunder.

jess-strange-petersen

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus skaber fremtidens medie anno 2024

9. maj 2022
Fra marts til maj har Tokerød Plus arbejdet på at skabe fremtidens medie anno 2024 med et banebrydende design og brandguide for det lokale odenseanske […]

Tokerød Plus ansætter to senior profiler

3. maj 2022
Der er blevet oprustet på erfaringen i medarbejderstaben i Tokerød Plus, hvor senest Jess Strange Zivanovic Petersen og Martin Stahl har fået plads på kontoret. […]
1 2 3 9

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.