Logo

Masentia A/S har valgt Tokerød Plus som digital transformation partner

11. december 2020

Det er med stor begejstring at vi kan annoncere at den innovative skandinaviske maskinpartner-virksomhed MASENTIA har udvist os tillid ved at vælge Tokerød Plus som deres betroede Digital Transformation Partner.

Vores primære opgave består I at rådgive og projektlede, virksomhedens digitale omstilling med etablering af et stærkt ERP fundament på tværs af Danmark, Sverige, Norge og Finland, for at opnå en endnu højere grad af effektivitet og datadrevet tilgang til forretningsudviklingen og tilbud til deres kunder.

En af grundene til at Masentia har valgt Tokerød Plus, skyldes i særlig grad vores fokus på forretningsudvikling og store respekt for det menneskelige fokus i en digital transformation.

Masentia har eksisteret i over 50 år. Først under navnet A-V-N Maskin – og siden april 2014 har de heddet Masentia. Det er sammentrækningen af maskiner og sentia, som er latin for at være til stede. Masentia er familieejet, og derfor gør de ikke noget halvt. Det betyder også, at de er ekstra stolte af at være kendt som grundige, tilstedeværende, ansvarsfulde og stræbende.

Masentia overtog i 2016 TL Maskinpartner, hvormed navnet Masentia er blevet fælles for alle. Derudover har Masentia været kåret til EY Entrepreneur Of The Year i både 2019 og 2020.

Læs mere om Masentia her.

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021
Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål. Tilbage i juni […]

Tokerød Plus vil styrke elevers faglige selvtillid med digital lektiehjælp

28. juli 2021
Sammen med folkeskolelærer Kasper Andersen har Tokerød Plus skabt platformen dinlektiehjælp.dk. Her kan folkeskoleelever og gymnasieelever få lektiehjælp fra undervisere, skolelærer og topstuderende uden fysisk […]
1 2 3 8

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.