Logo

Harald Tokerød - Jeg lever af at forstå mine kunders forretning og digitale behov

9. november 2019

Jeg lever af at forstå mine kunders forretning og digitale behov!

Harald Tokerød hjælper sine kunder med at afklare deres digitale behov og træffe de rigtige valg, så de kan komme videre med deres forretning.

”Min vigtigste opgave er at sørge for, at kunden kan bevare fokus på sin kerneforretning, mens vi sammen udvikler og eksekverer en digital strategi,” siger Harald Tokerød fra rådgivningsvirksomheden Tokerød Plus.

Han forstår godt de kunder, der bliver rundtossede over alle de muligheder, den digitale verden rummer.

”Kun de færreste har i første omgang brug for eksperter indenfor digitalisering. Flertallet savner derimod en uafhængig rådgiver, der kan hjælpe dem med at afklare lige præcis deres unikke behov og efterfølgende pege på de rette løsninger med de relevante specialister,” siger Harald Tokerød.

Han sætter en ære i at forstå sine kunders forretning og de udfordringer, som spærrer for yderligere vækst og udvikling.

”Derfor er jeg altid meget spørgende og lyttende i begyndelsen af et samarbejde. Jeg vil være helt sikker på, at jeg kender mine kunders forretning, uanset hvilken branche de er i,” siger grundlæggeren af Tokerød Plus, som derfor heller aldrig har skræddersyede løsninger med, når han første gang besøger en virksomhed eller organisation.

”Først når jeg kender og forstår virksomheden, kan jeg vurdere hvilke digitale løsninger, der skal til,” siger Harald Tokerød, som i hovedparten af sine vågne timer overvåger og afprøver nye digitale tendenser og værktøjer.

”Jeg har både overblikket og det dybe kendskab til de teknologier, der er er på markedet. Og jeg ved, hvordan vi får dem til at virke, så de passer til kunden,” siger Harald Tokerød, som derimod ikke selv udvikler tunge softwareløsninger. “Det har vi specialister til, som vi tager ansvar for og giver retning. Vores primære opgave er at behovsafklare, konceptualisere og sikre det forretningsmæssige fokus i digitaliseringen til enhver tid.”

”Hos os skal man ikke være bange for, at vi peger på vores egne produkter. Vi tilbyder at lave en hjemmeside, webshop og udvikle webløsninger til kundens behov, men derudover foretrækker vi som uafhængige rådgivere at pege på de løsninger, der er bedst for vores kunder, uden at skele til producentens navn,” siger Harald Tokerød, der gerne vil være kendt som en rådgiver med en menneskelig tilgang til digitalisering.

”Jeg kan faktisk godt forstå, at man kan føle sig afmægtig overfor de digitale teknologier. Derfor insisterer jeg også på, at medarbejderne i en virksomhed er vigtigere end teknologien,” siger Harald Tokerød, som tilbyder træning, workshops og sidemandsoplæring, så organisationerne selv lærer at mestre de nye digitale redskaber.

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021
Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål. Tilbage i juni […]

Tokerød Plus vil styrke elevers faglige selvtillid med digital lektiehjælp

28. juli 2021
Sammen med folkeskolelærer Kasper Andersen har Tokerød Plus skabt platformen dinlektiehjælp.dk. Her kan folkeskoleelever og gymnasieelever få lektiehjælp fra undervisere, skolelærer og topstuderende uden fysisk […]
1 2 3 8

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.