Logo

Danmarks ældste dyrskue bliver til Det Digitale Dyrskue

3. juni 2020

På blot fire uger gennemgik Det Fynske Dyrskue en digital transformation, da de i tæt samspil med Tokerød Plus fik konceptudviklet, designet og udviklet  et digitalt dyrskue. 

På Det Digitale Dyrskue er  kvæg  udstillet, man kan løbe om kap med en ko, quizze om køer, se film om køer - kort sagt lære en masse om danske kvæg. Det samme kan man med alle bondegårdens dyr – heste, grise, får, høns mm.
Helt overordnet er formålet med Det Fynske Dyrskue er at binde land og by sammen. Det gør vi ved at give børnene viden ved at vise, at mælken kommer fra en ko og at fødevarerne ikke bliver avlet i netto. Vi kan købe vores mad, fordi landmændene passer godt på deres dyr og marker, fortæller Sara, der håber på, at Det Digitale Dyrskue kan blive til en læringsplatform for skole- og børnehavebørn.

Udover at Det Digitale Dyrskue findes på hjemmesiden www.detdigitaledyrskue.dk, kører dyrskuet også på de sociale medier, hvor man har kunnet stemme på dyr.

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021
Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål. Tilbage i juni […]

Tokerød Plus vil styrke elevers faglige selvtillid med digital lektiehjælp

28. juli 2021
Sammen med folkeskolelærer Kasper Andersen har Tokerød Plus skabt platformen dinlektiehjælp.dk. Her kan folkeskoleelever og gymnasieelever få lektiehjælp fra undervisere, skolelærer og topstuderende uden fysisk […]
1 2 3 8

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.