Logo

Blue Water Shipping vælger Tokerød Plus som digital transformation partner

3. januar 2020

Blue Water Shipping har valgt Tokerød Plus som digital transformation partner.

Fundamentet i Blue Water Shipping er medarbejderne, ligesom det er af afgørende vigtighed at kunne arbejde tæt sammen med kunderne og forstå de behov kunderne har. Med udgangspunkt i virksomhedens corporate strategi, dykker Tokerød Plus ned i at skabe en handlingsorienteret digital strategi med realiserbare projekter, hvor de menneskelige og organisatoriske dynamikker er afgørende for en vellykket digital transformation.

Vores rolle i partnerskabet er at være rådgiveren og sparringspartneren, der skaber overblik, udfordrer horisonten og perspektiverne på digitalisering og understøtter Blue Water i udviklingen af en digital strategi.

Sammen med Blue Water Shippings direktion og ledelse samt høj involvering af medarbejdere på tværs af koncernen, udvikler og faciliterer Tokerød Plus et til Blue Water Shipping skræddersyet procesforløb. Som i alle vores strategiprojekter, med stor respekt for det menneskelige fokus i den digitale transformation.

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021
Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål. Tilbage i juni […]

Tokerød Plus vil styrke elevers faglige selvtillid med digital lektiehjælp

28. juli 2021
Sammen med folkeskolelærer Kasper Andersen har Tokerød Plus skabt platformen dinlektiehjælp.dk. Her kan folkeskoleelever og gymnasieelever få lektiehjælp fra undervisere, skolelærer og topstuderende uden fysisk […]
1 2 3 8

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.