Logo

Bjarne Egedesø vælger Tokerød Plus som digital transformation partner

26. juni 2021

Bjarne Egedesø A/S har mere end 70 års erfaring inden for cykelbranchen, og nu er de klar til at indtage de næste 70 år i samarbejde med Tokerød Plus. Sammen skal de to virksomheder finde Bjarne Egedesø A/S' vej ind i fremtiden med en gennemtrængende digitalisering.

Bjarne Egedesø A/S' historie går helt tilbage til 1935. Firmaet, der til daglig leverer højkvalitetscykler som Pinarello og Cervelo, cykeltilbehør (Giro og Bell) og cykeltøj (Alé) til cykelbranchen i hele Skandinavien, har en lang og stolt historie, som nu skal fortsættes.

Ved udgangen af 2020 har virksomheden opstartet et generationsskifte, hvor Kim Egedesø har givet direktørstafetten videre, og nu selv har indtaget rollen som formand i bestyrelsen.

Ny ledelse skal sikre fremtidens Bjarne Egedesø A/S

Den nye ledelse, i form af Klaus Nielsen og Christian Poulsen, har ambitioner om øget vækst og internationalisering, særligt gennem digitalisering og automatisering. Dette fokus skal også være med til at styrke deres brand, Bikers Best. Og her kommer Tokerød Plus ind som deres digital transformationspartner.
Om samarbejdet fortæller Christian Poulsen (COO):

Vi ser samarbejdet med Tokerød Plus som en vigtig sparring henimod at opnå væsentlige resultater. Det er en kompleks udfordring at digitalisere en virksomhed og processer, da man som virksomhed kan være låst i gamle vaner og mønstre. De kritiske spørgsmål og den gode sparring fra Tokerød Plus gør os i stand til at anskue problematikker mere nuanceret end vi selv ville kunne gøre.

En af målsætningerne for samarbejdet er at strømline arbejdsgange og IT-processer, så virksomheden får en mere smidig og datadreven tilgang til forretningsudvikling. Derfor bliver det vores opgave at udarbejde en digital strategi og vækstplan, som indeholder en strategisk plan for virksomhedens digitale infrastruktur og brugerrejser.

Om Bjarne Egedesø A/S:

GRUNDLAGT: 1935
LOKATION: Odense
BRANCHE: Cykeludstyr

Bjarne Egedesø A/S har i mere end 70 år været leverandør til danske cykelryttere, og de har mere end 30 års erfaring med at importere kvalitets brands til det aktive cykelfolk, alle brands er præsenteret under navnet "Bikers Best". Ud over Danmark befinder Bjarne Egedesø A/S sig også i de skandinaviske lande Norge, Sverige og Finland, samt i Baltikum.

Virksomhedens mission er at blive den foretrukne leverandør af cykelrelaterede produkter. Service er altid i højsædet og virksomheden vil blandt andet hjælpe detailbutikkerne med at holde deres lagerbeholdninger nede og hjælpe dem med at rotere i deres udvalg. Det gør de ved at facilitere varelager for butikkerne med virksomhedens egne lagerfaciliteter, som sender varer ud til butikkerne året rundt. Derudover stræber de efter at tilbyde produkter fra de bedste brands.

Deres varehus er bygget topmoderne og fylder intet mindre end 4.000 m². Produkterne plukkes blandt andet af maskiner, og logistikken styres af systemet "ASTRO", som bruges verden over.

del din nye viden:

Facebook
Linkedin
Twitter

RELATERET CONTENT

CASES & BLOGINDLÆG

Tokerød Plus har vokseværk: Opruster på mennesker

15. oktober 2021
Tre nye ansigter er for nyligt blevet præsenteret i Tokerød Plus. Tre personligheder, karakterer, erfaringer, der skal hjælpe virksomheden mod nye mål. Tilbage i juni […]

Tokerød Plus vil styrke elevers faglige selvtillid med digital lektiehjælp

28. juli 2021
Sammen med folkeskolelærer Kasper Andersen har Tokerød Plus skabt platformen dinlektiehjælp.dk. Her kan folkeskoleelever og gymnasieelever få lektiehjælp fra undervisere, skolelærer og topstuderende uden fysisk […]
1 2 3 8

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.