Logo
Hos Tokerød Plus arbejder vi med en bred skare af kunder.
Digital forretningsudvikling er relevant for såvel den mindre iværksættervirksomhed til den store internationale organisation – og vi favner begge.

vores kunder

Her er et lille udvalg af vores kundecases.
Vi samarbejder med Blue Water Shippingnovavi-logoVi samarbejder med Roskilde FestivalErhvervshus Fyn logofak-logodansk-design-center-logoROSTAmasentia-logoenergifynVi samarbejder med FlexyBoxVi samarbejder med Wellmoreunited-wind-force-logoEVU logoSvane shipping logoegedsoe logoVi samarbejder med Skarø Isbystokkebye logoVi samarbejder med Det Fynske DyrskueVi samarbejder med Odense TeaterVi samarbejder med Bigfood Groupklimaenergi logoomron logo
Vi stræber efter at finde en løsning sammen med jer, der gavner jeres forretning. Det vigtigste er at afdække, hvilke behov inden for digital omstilling og online forretningsudvikling I konkret har og derefter sammensætte et forløb, der passer til jer – en fremgangsmåde med mennesker i fokus.

I vores hus er vi gearet til at hjælpe jer, uanset jeres behov og budget.

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.