Logo
Hos Tokerød Plus arbejder vi med en bred skare af kunder.
Digital forretningsudvikling er relevant for såvel den mindre iværksættervirksomhed til den store internationale organisation – og vi favner begge.

vores kunder

vi er tokerød+
Vi samarbejder med Blue Water ShippingVi samarbejder med NovaviVi samarbejder med Roskilde FestivalVi samarbejder med Erhvervshus Fynfak-logodansk-design-center-logorosta-ag-logomasentia-logoenergi-fynVi samarbejder med FlexyBoxVi samarbejder med Wellmoreunited-wind-force-logoVi samarbejder med Skarø IsVi samarbejder med KragsbjerggaardVi samarbejder med By StokkebyeVi samarbejder med Grauballe BryghusVi samarbejder med House of JewelleryVi samarbejder med Det Fynske DyrskueVi samarbejder med Marklund DesignVi samarbejder med Odense TeaterVi samarbejder med Bigfood GroupVi samarbejder med Midtfyns Bryghusdigitalt-ansvarVi samarbejder med Sprectro Inlets
Vi stræber efter at finde en løsning sammen med jer, der gavner jeres forretning. Det vigtigste er at afdække, hvilke behov inden for digital omstilling og online forretningsudvikling I konkret har og derefter sammensætte et forløb, der passer til jer – en fremgangsmåde med mennesker i fokus.

I vores hus er vi gearet til at hjælpe jer, uanset jeres behov og budget.

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal Vi Starte Dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Så lover vi at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.

Følg os på