Logo
Skab en karriere her og bliv en del af T+ holdet!
Skab eller fortsæt din karriere i en innovativ virksomhed med fokus på strategi, udvikling, performance og digitale løsninger.

t+ karriere

vi er tokerød+
Hos Tokerød Plus tror på vi på, at det kan tage tid at finde det helt rigtige match. Men ”when you know, you know”, er det ikke sådan, man siger? Det vi mener er, at vi bruger gerne tid på at finde de helt rette kollegaer til vores teams.

Hold øje på siden her, hvis ovenstående lyder som noget for dig. Vi sætter løbende stillinger op.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt@tokeroedplus.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

ledige stillinger

Herunder kan du se, hvilke ledige stillinger, der er klar til at blive besat af vores næste kollega. Åben for det punkt, der tiltaler dig, og så glæder vi os til at høre fra dig!

senior full stack udvikler

Tokerød Plus søger en full stack udvikler, som kan udvikle skalérbare software løsninger, som vores kunder kan bygge videre på. Læs mere her!

Praktikant softwareudvikling

Vi søger i øjeblikket en software udvikler-praktikant til at assistere vores in-house udviklere på vores kontor i Odense. Læs mere her!

Praktikanter kommunikation og markedsføring

Tokerød Plus søger altid praktikanter med flair for digitalisering, IT-løsninger og kreativ formidling. Læs mere her!

om tokerød plus

Tokerød Plus arbejder med digital transformation. Vi arbejder ud fra et synspunkt, vi kalder for 90% mennesker og 10% teknologi. Og det på trods af, at “digital” lægger øverst i vores vokabularium.

Hos os er det nemlig kunder og medarbejdere, der er i højsæde. For uden dem, ingen teknologi. Alt kan lade sig gøre – digitalt. Men der skal i mange processer en rigtig hjerne til at udtænke de skøre og krøllede idéer.

Hos Tokerød Plus er der plads til forskellighed, men vi arbejder alle sammen om et fælles mål. Så teamwork er vigtigt i vores domicil, hvor vi sidder i teams men med hurtig og nem adgang til hinanden.

Vi er altid ude efter at styrke vores team, position og erfaring, så hvis du vil med på holdet, er der rig mulighed for at søge en stilling hos Tokerød Plus.

TOKERØD PLUS FREMMER DIGITALISERING

Man siger jo, at kunden altid har ret. Men derfor kan man godt udfordre dem. Det gør vi altid hos Tokerød Plus. Det er nemlig vores job som digitale rådgivere.

Vi har mange forskellige slags kunder. Både national og internationalt. Og hvis du kunne tænke dig at få lille indblik i, hvem vi arbejder sammen med i øjeblikket, så kan du klikke på knappen herunder:
Til at tage bedst mulig hånd om vores kunder, har vi både ledere og projekt- samt kundeansvarlige blandt vores ansatte. Så der er rig mulighed for at udvikle sin kundetække og være en del af maskinrummet bag de løsninger, vi finder ud af og arbejder med for kunderne.

Vi arbejder oftest på tværs af teams, da vi besidder en bred vifte af kundskab, færdigheder og erfaringer. Derfor er Tokerød Plus et optimalt sted at udvikle sig, ligegyldigt om man er nyuddannet eller har 30 år erfaring fra andre virksomheder.

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal Vi Starte Dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Så lover vi at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.

Følg os på