karriere-tokerød-plus

T+ karriere

vi er tokerød+

Skal du være en del af T+ holdet?

Hos Tokerød Plus tror på vi på, at det kan tage tid at finde det helt rigtige match. Men ”when you know, you know”, er det ikke sådan, man siger? Det vi mener er, at vi bruger gerne tid på at finde de helt rette kollegaer til vores teams.

Hold øje på siden her, hvis ovenstående lyder som noget for dig. Vi sætter løbende stillinger op. 
Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt@tokeroedplus.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Herunder kan du se, hvilke ledige stillinger, der er klar til at blive besat af vores næste medarbejder. Åben for den, der tiltaler dig, og så glæder vi os til at høre fra dig!

Tokerød Plus søger en senior digital marketing specialist med flair for digitalisering, e-commerce og marketing automation. Læs mere her!

Tokerød Plus søger to senior digitale strategiske rådgivere, der brænder for at skabe meningsfulde salg og marketingstrategier, som samtidig kan sikre implementeringen hos vores kunder. Læs mere her!

Tokerød Plus søger en full stack udvikler, som kan udvikle skalérbare software løsninger, som vores kunder kan bygge videre på. Læs mere her!

Tokerød Plus søger en praktikant med flair for digitalisering og kreativ formidling. Læs mere her!

OM TOKERØD PLUS

Tokerød Plus arbejder med digital transformation. Vi arbejder ud fra et synspunkt, vi kalder for 90% mennesker og 10% teknologi. Og det på trods af, at “digital” lægger øverst i vores vokabularium.

Hos os er det nemlig kunder og medarbejdere, der er i højsæde. For uden dem, ingen teknologi. Alt kan lade sig gøre – digitalt. Men der skal i mange processer en rigtig hjerne til at udtænke de skøre og krøllede idéer.

Hos Tokerød Plus er der plads til forskellighed, men vi arbejder alle sammen om et fælles mål. Så teamwork er vigtigt i vores domicil, hvor vi sidder i teams men med hurtig adgang til hinanden.

Tokerød Headquarter
Karriere i Tokerød Plus

VORES KUNDER

Vi har mange forskellige slags kunder. Både national og internationalt. Og hvis du kunne tænke dig at få lille indblik i, hvem vi arbejder sammen med i øjeblikket, så kan du klikke på knappen herunder!