Logo
Skab en karriere og bliv en del af T+ holdet!
Vi er en innovativ virksomhed med fokus på strategi, udvikling, performance og digitale løsninger.

t+ karriere

vi er tokerød+
Hos Tokerød Plus tror på vi på, at det kan tage tid at finde det helt rigtige match. Vi bruger gerne tid på at finde de helt rette kollegaer til vores teams.

Hold øje på siden her, hvis ovenstående lyder som noget for dig. Vi sætter løbende stillinger op. Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt@tokeroedplus.com.

ledige stillinger

Herunder kan du se, hvilke ledige stillinger, der er klar til at blive besat af vores næste kollega.

senior full stack udvikler

Tokerød Plus søger en full stack udvikler, som kan udvikle skalérbare software løsninger, som vores kunder kan bygge videre på. Læs mere her!

Praktikant softwareudvikling

Vi søger i øjeblikket en software udvikler-praktikant til at assistere vores in-house udviklere på vores kontor i Odense. Læs mere her!

Praktikanter kommunikation og markedsføring

Tokerød Plus søger altid praktikanter med flair for digitalisering, IT-løsninger og kreativ formidling. Læs mere her!

om tokerød plus

Tokerød Plus arbejder med digital transformation. Vi arbejder ud fra et synspunkt, vi kalder for 90% mennesker og 10% teknologi. Og det på trods af, at ordet “digital” ligger øverst i vores vokabularium.

Hos os er det nemlig kunder og medarbejdere, der er i højsædet. Uden dem, ingen teknologi.

Hos Tokerød Plus er der plads til forskellighed, men vi arbejder alle sammen om et fælles mål. Teamwork er vigtigt i vores domicil, hvor vi sidder i teams med hurtig og nem adgang til hinanden.

Vi er altid ude efter at styrke vores team, position og erfaring. Hvis du vil med på holdet, er der rig mulighed for at søge en stilling hos Tokerød Plus.

TOKERØD PLUS FREMMER DIGITALISERING

Man siger jo, at kunden altid har ret. Derfor  kan man stadig godt udfordre dem. Det gør vi altid hos Tokerød Plus.

Vi har mange forskellige slags kunder – både nationalt og internationalt. Hvis du kunne tænke dig at få indblik i, hvem vi arbejder sammen med i øjeblikket, så kan du klikke på knappen herunder:
Vi har både ledere samt projekt- og kundeansvarlige til at tage hånd om vores kunder. Der er derfor rig mulighed for at udvikle sit kundetække og være en del af maskinrummet bag vores kunders løsninger.

Vi arbejder på tværs af teams, da vi besidder en bred vifte af kundskaber, færdigheder og erfaringer. Derfor er Tokerød Plus et optimalt sted at udvikle sig, ligegyldigt om man er nyuddannet eller har 30 års erfaring fra andre virksomheder.

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.