it-projektleder

IT PROJEKTLEDER

Tokerød Plus søger en IT-projektleder med stærk forretningsforståelse, der kan sørge for at overholde deadlines og budgetter. En projektleder der også motiverer teamet undervejs, for derigennem at sikre, vi udvikler branchens bedste løsninger, der matcher kundens behov.

Er du en kommercielt tænkende IT-projektleder, som forstår at omsætte kundens forretningsbehov til en klar kravspecifikation? Kan du omsætte komplekse IT-projekter til et struktureret projekt, så både kunden og udviklere er i stand til at løse opgaven i et godt samarbejde med respekt for kundens deadline? Så kunne det være dig vi leder efter som kollega i vores udviklingsteam, Solutions.

Ansvarsområder

I Solutions spænder projekterne over udvikling af CMS-hjemmesider, UX & design, apps, hostingopgaver og nye innovative skræddersyede projekter.

Vi arbejder på tværs af brancher – både nationalt og internationalt, så det er vigtigt at du excellerer i tydelig og klar kommunikation mod dine stakeholders og arbejder proaktivt og struktureret. I teamet arbejder vi efter scrum-metoden, og det vil derfor være påkrævet, at du har en god portion erfaring med den måde at drive projekter på. 

Som vores nye kollega skal du skal kunne:

 • Effektivt lede og styre projekter fra start til slut, med respekt for indgående kontrakter, økonomi, deadlines og aftalte processer/styringsprincipper, så kunder og samarbejdspartnere oplever tilfredshed i samarbejdet.
 • Være vores kontakt ud mod kunden, og derigennem varetage løbende kommunikation til stakeholder, samarbejdspartnere og ledelsen i Tokerød Plus. 
 • Deltage på presales-aktiviteter og scoping af leverancer.
 • Nedbryde et projekt i samarbejde med vores udviklere, så der er fælles forståelse for leverancen og deadlines.
 • Agere scrummaster ved de daglige ‘standup meetings’ for at sikre fremdrift af de respektive projekter.
 • Afrapportere projektstatus løbende til kunden og internt ud fra opsatte KPI’er.

Vi forventer, at:

 • Du har en videregående uddannelse i kombination med minimum 2-5 års erhvervserfaring fra en lignende stilling. 
 • Du har kendskab til scrum og er gerne certificeret scrummaster.
 • Du har kendskab til ClickUp. Det er en fordel, men ikke et krav, men skal have erfaring med lignende programmer som fx JIRA eller Microsoft Azure DevOps.
 • Du har gode formuleringsevner på dansk og engelsk – mundtligt såvel som skriftligt.
 • Du kan bevare overblikket over dine projekter mens du har mange bolde i luften.
 • Du er en udpræget teamplayer, som går forrest i at sikre den gode stemning i teamet – specielt når projekterne ikke går helt som planlagt. 

I Tokerød Plus varetager vi alle opgaver inden for digitalisering og digital transformation. Vores motto er 90% mennesker og 10% teknologi. Ud fra designtænkning og scrum-principperne gør vi det digitale menneskeligt, og digitaliserer, med den tilgang, organisationer. Vi er teknologi-uafhængige og vil altid vælge den bedste løsning til vore kunders behov. 

Hvis alt dette lyder som noget for dig, sender du en motiveret ansøgning samt CV afsted til soren@tokeroedplus.com

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Søren Kruse Sorgenfrey på mobil +45 28 87 85 14

Lokation: Odense
Stilling: Fuldtidsstilling
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Løn: Efter kvalifikationer

DEL DIN NYE VIDEN:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter

Relateret content

CASES & blogindlæg

SENIOR DIGITAL STRATEGISK RÅDGIVER

Tokerød Plus søger to senior digitale strategiske rådgivere, der brænder for at skabe meningsfulde salg og marketingstrategier, som samtidig kan sikre implementeringen hos vores kunder.