Logo
visuel mockup app
klient
Snestrup Have
leverancer
 • App
 • Administrationsmodul
 • Brugervenlig backend
 • Integration af data fra tredjepart
teknologier
 • Javascript
 • Node.js
 • Flutter
vil du vide mere?
Harald Tokerød
Projektansvarlig
harald@tokeroedplus.com

Nøgletal

920

%

Stigning i besøgende på websitet

800

%

Stigning i tid brugt på sitet

650

%

Stigning i leads per måned

Digital platform revolutionerer ejendomsbranchen

Smartbeboer styrker fællesskabet og samler alt, hvad lejer og udlejer skal bruge i én digital platform. En digital platform, der iøvrigt kan skræddersyes til hvilket som helst moderne boligselskab, som ønsker at styrke forholdet mellem lejere og udlejere, samt skabe nye fællesskaber på tværs af lejerne.

Udover at udlejer, lejer og vicevært kan komme i kontakt med hinanden via Smartbeboer, kan lejerne bruge platformen til 1) at sælge ting til deres naboer, 2) finde personlige dokumenter og 3) arrangere events og møder i nabolaget. Smartbeboer bliver i dag benyttet af boligselskaberne Snestrup Have i Odense, samt Strandhøjen i Nyborg. Men ifølge skaberne bag Smartbeboer, er der flere boligforeninger på vej i nærmeste fremtid.

Double-click to edit link text.

leverancer & teknologier

leverancer
 • App
 • Administrationsmodul
 • Brugervenlig backend
 • Integration af data fra tredjepart
teknologier
 • Javascript
 • Node.js
 • Flutter
Læs mere
Læs mindre

Brugervenlighed bygget fra bunden

Som lejer kan du med Smartbeboer komme i kontakt med dine naboer, se begivenheder i nabolaget, arrangere og tilmelde dig events arrangeret af boligforeningen eller dine naboer. I platformen er der et indbygget betalingssystem, som du kan bruge, hvis du f.eks. skal betale for deltagelsen i et event eller købe en ting af din nabo.

Bag platformen er Jesper og Henrik Nygaard, der sammen med Tokerød Plus har konceptudviklet platformen. Smartbeboer er efterfølgende blevet udviklet af Tokerød Plus.

Tokerød Plus har nogle fantastiske programmører og dygtige designere, der har sørget for at gøre vores idéer til virkelighed. Appen er så brugervenlig, at hvis du kan finde ud af mobilepay, kan du også finde ud af at bruge Smartbeboer. Sådan lyder det fra Jesper, der fortæller, at Smartbeboers brugervenlighed er blevet testet nøje af potentielle brugere, inden programmørerne i Tokerød Plus gik i gang med at bygge den.

Whitelabel-løsning

Udover at Smartbeboer er med til at samle mennesker i et boligkompleks, digitaliserer platformen også mange af de manuelle processer, som er en del af det at drive et boligselskab.

Det kunne f.eks. være kommunikationen mellem lejer, udlejer, vicevært og håndværker, hvis der er en fejl i en lejlighed. En proces, der ofte er forbundet med ubesvarede telefonopkald og lang ventetid. Som lejer fejlmelder du problemet via platformen med tekst og billede. Herefter sendes din henvendelse direkte til håndværkeren eller viceværten, der skal fikse problemet.

Det revolutionerende ved Smartbeboer er, at platformen samler alt det, lejeren skal bruge for at bo til leje ét sted. Foruden at skabe den digitale kontakt mellem naboer og udlejer, er platformen et arkiv med vigtige personlige dokumenter. Det kunne eksempelvis være lejekontrakter, husorden og brugervejledninger. Smartbeboer kan desuden rumme rabataftaler, som boligforeningen har indgået med f.eks. tv- og internetudbydere, vinduespudseren, streamingtjenester mm.

Det der driver mig og Tokerød Plus er at simplificere tingene, så vi fjerner unødvendig friktion i dagligheden og gør livet lettere for lejere, udlejer og administrationen. Det gør vi ved at samle det hele ét sted. Smartbeboer hjælper administrationen i en boligforening og fjerner mange timer ved telefonen og mailindbakken samtidig med at den sparer lejeren for ventetid, lyder det fra Jesper.

Sammen med Tokerød Plus har Jesper og Henrik gjort Smartbeboer til et white label produkt. Altså et produkt andre boligselskaber og boligforeninger også kan benytte med deres eget udtryk og indhold.

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.