Logo
oc
Danmarks nationale robotklynge får hjælp af Tokerød Plus til at tiltrække talenter til landet
klient
Robotic Careers
leverancer
 • Custom wordpress hjemmeside
 • Brugervenlig backend
 • Informationsarkitektur
 • Integration af data fra tredjepart
 • Segmenteret mailflow med data fra tredjeparts API
teknologier
 • Custom Wordpress CMS
 • PHP
 • Custom CMS
 • Node.js
 • REST API
vil du vide mere?
Harald Tokerød
Projektansvarlig
harald@tokeroedplus.com

Nøgletal

920

%

Stigning i besøgende på websitet

800

%

Stigning i tid brugt på sitet

650

%

Stigning i leads per måned

Danmarks nationale robotklynge får hjælp af Tokerød Plus til at tiltrække talenter til landet

Odense Robotics har fået redesignet deres karrieresite, som skal matche talenter nationalt og internationalt med danske virksomheder i robotindustrien.

Klik her for at komme tilbage til casen

 

Double-click to edit link text.

leverancer & teknologier

leverancer
 • Custom wordpress hjemmeside
 • Brugervenlig backend
 • Informationsarkitektur
 • Integration af data fra tredjepart
 • Segmenteret mailflow med data fra tredjeparts API
teknologier
 • Custom Wordpress CMS
 • PHP
 • Custom CMS
 • Node.js
 • REST API
Læs mere
Læs mindre

Efterspørgslen på robotter har aldrig været så stor, som den er nu. Men robotvirksomhederne mangler medarbejdere til at lave robotterne.

Robotbranchen har et kæmpe vækstpotentiale. Men hvis branchen ikke formår at tiltrække de rigtige medarbejdere, så kan den ikke indfri potentialet, fortæller Eva Juul Langlands, der er kommunikationschef hos Odense Robotics.

Med en digital løsning hjælper Tokerød Plus Danmarks nationale robot- og droneklynge med at tiltrække robottalenter til Danmark.

Vækstpotentiale med rekrutteringsudfordring

Odense Robotics har en vision om at gøre Danmark til en endnu større og bedre robotnation. Klyngen hjælper cirka 250 robot- og dronevirksomheder med at udvikle nye teknologier samt at styrke deres forretning. Det gør de bl.a. ved at tiltrække robottalenter fra hele verden til virksomhederne i Danmark. Men det er lettere sagt end gjort, fortæller Eva.

At tiltrække talenter til robotbranchen er virkelig svært, fordi der er stor konkurrence om kandidaterne. Robotbranchen konkurrerer op imod andre fagområder fx IT og ingeniørfaget. Derfor er vi nødt til at sikre, at vores kommunikation er skarp og får de højfaciliterede mennesker til at tænke i robotter, lyder det fra Eva.

Odense Robotics brugte karrieresitet Robotic-careers.com til at tiltrække folk fra Danmark og hele verden til klyngens virksomheder. Men sitet haltede på brugervenligheden og kandidaternes behov var gemt bag tekst og mange klik på hjemmesiden.

Skræddersyet løsning

Odense Robotics kom til Tokerød Plus med et ønske om hurtigt at få optimeret deres eksisterende hjemmeside for Robotic Careers, så den kom i øjenhøjde med talenterne.

Tokerød Plus var det stærkeste tilbud på alle parametre. De er konkurrencedygtige på pris, holdet de sætter på opgaven, fleksibilitet samt deadlines. Hvor andre ser udfordringer, et Tokerød Plus løsningsorienterede. De er fleksible. Og klar til at gå den ekstra mil for at få den rigtige løsning, fortæller Eva.

Inden Tokerød Plus gik i gang med at ændre på det eksisterende site, analyserede de Odense Robotics forretningsmæssige behov og problemstilling som karrieresitet er sat i verden for at understøtte for netop at kunne definere den helt rette løsning til robotklyngen. Tokerød Plus' analyse mundede ud en digital tilstandsrapport, som gav svar på de relevante problemstillinger.

På baggrund af tilstandsrapporten har Tokerød Plus genskabt hjemmesiden på ny i den rette teknologi (CMS platform) og givet hjemmesiden Robotics Careers et komplet redesign med ny funktionalitet og call-to-actions der understøtter robotklyngens forretningsmæssige målsætninger.

Gør en forskel

Udover at du på den nye udgave af Robotic Careers hurtigt og nemt kan se ledige stillinger i robotbranchen samt oprette dit CV, så kan du også koble dig op på en jobagent, som matcher dine jobønsker med ledige stillinger i branchen.

Jobagenten er et vigtigt værktøj, som hele tiden kan tiltrække besøgende ind på sitet kontinuerligt. I forhold til internationale kandidater kan vi påvirke dem over tid og vise, at der en stor mængde attraktive jobs i Danmark. Det giver en sikkerhed i forhold til at flytte Danmark for et job, at man ved, at landet har flere attraktive stillinger og virksomheder, lyder det fra Eva.

Sidens indhold samt jobagenten er automatiseret således, at arbejdsbyrden for Odense Robotics er minimeret. Derudover har sitet fået et ansigtsløft i form af et nyt design samt en SEO-optimering.

Med hjælpen fra Tokerød Plus har vi fået et mere attraktivt produkt, som jeg er sikker på kommer til at gøre en forskel i tiltrækning af medarbejdere til robotbranchen, afslutter Eva.

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.