Logo

Finans & vækst

Sæt skub i forretningen med digital udvikling! Vi hjælper med at søge midler og fonde til digitale projekter, der understøtter og booster din digitale fremgang.
Skal vi hjælpe dig?

Godkendte rådgivere

Vi er godkendte rådgivere på to vækstpuljer, hhv. SMV:Digital og SMV:Pro, hvor du kan få tilskud til digitale projekter og digitalisering generelt. Derudover rådgiver vi gennem vækstfonden. Læs mere nedenfor om de specifikke puljer vi rådgiver i og kan hjælpe med inden for finans & vækst.

SMV:Digital

Du kan søge hhv. 25.000kr, 100.000kr og 250.000kr, men særskilte regler gælder for hver pulje. I alle puljer gælder der dog et krav om medfinansiering.
Få mere info

SMV:Pro

Du kan få 50% i tilskud til privat rådgivning, og søge helt op til 100.000 kr. Så hvis du f.eks. lægger 50.000 kr., kan du få 50.000 kr. i tilskud.
Få mere info

Vækstfonden

Når det kommer til finans & vækst har vi startet et samarbejde med vækstfonden om at styrke den grønne omstilling og digitalisering i danske virksomheder.
Få mere info

SMV:Digital

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digital er en pulje til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at gennemgå en digital transformation med økonomisk støtte og ekspertrådgivning.
Læs mere om puljen her

Hvor meget kan jeg søge i tilskud?

Man kan søge hhv. 25.000kr, 100.000kr og 250.000kr, men særskilte regler gælder for hver pulje. I alle puljer gælder der dog et krav om medfinansiering i form.

Hvem kan søge SMV:Digital

SMV:Digital er en tilskudsordning målrettet små og mellemstore virksomheder. Der er et generelt krav om medfinansiering i form af 50% kontant betaling, egne afholdte timer eller et mix af disse. Puljerne har forskellige størrelse og her gælder særskilte krav for de virksomheder, som søger.

Hvordan ansøger jeg?

Når du søger en SMV:Digital pulje, lukkes du ind i et ansøgningsmodul i en kø-rækkefølge, da puljerne fordeles efter først-til-mølle princippet. Når du er logget ind med Nem-ID, har du 30 min til at udfylde og indsende din ansøgning. Det er en stor fordel at have udfyldt skabelonen inden, så det er lige til at gå til.
Se ansøgningsguide

SMV:Pro

Hvad er SMV:Pro?

SMV:Pro er en pulje til små og mellemstore virksomheder, som søger hjælp til at igangsætte digitale initiativer med professionel assistance.
Læs mere på www.smvpro.dk

Hvor meget kan jeg søge i tilskud?

Du kan få 50% i tilskud til privat rådgivning, og søge helt op til 100.000 kr. Så hvis du f.eks. lægger 50.000 kr., kan du få 50.000 kr. i tilskud.

Hvem kan søge SMV:Pro?

Små og mellemstore virksomheder kan søge smv:pro puljen til digitalisering og digitale projekter, dog er det et krav, at virksomheden har minimum 3 årsværker.

Hvordan ansøger jeg?

Du skal sætte et møde op med dit lokale Erhvervshus og blive godkendt. Derefter kan du oprette en bruge og sende en ansøgning. 

Vækstfonden

Vækstfondens formål

Det altoverskyggende formål med projekter, der støttes af Vækstfonden er projekter, som skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde, i Danmark. Dét formål harmonerer perfekt med den måde vi arbejder på og det formål vi er drevet af i Tokerød Plus - at bidrage til virksomheders vækst gennem innovation, digitalisering og bæredygtighed.

Hvad kan jeg søge? Og hvor meget?

Der er en række muligheder i form af forskellige vækstmiddel-programmer gennem Vækstfonden. Blandt andet vækstlån, hvor de mest anvendte programmer er henholdsvis startlån, vækstlån og vækstkaution. Det er løsninger der øger sandsynligheden for at få banken med til at medfinansiere og/eller investorer. Disse puljer ligger typisk på 1-2 mio kr. i funding.

Hvem kan søge midlerne?

Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, som Vækstfonden lægger vægt på, når de vurderer projekter. Det er de samme programmer, der er gældende til startup virksomheder og mere modne veletablerede virksomheder. Hvis du har en moden virksomhed og brug for ekstra likviditet/kapital til at realisere vækstplanen, eller står over for eller midt i generationsskifte, er disse vækstprogrammer oplagte bud. 

Få hjælp til grøn omstilling

Et andet relevant ben i Vækstfonden er Danmarks grønne investeringsfond, som særligt støtter virksomheder med projekter indenfor bæredygtig teknologi og grøn omstilling.

Andre har søgt midler til finans & vækst

Vi har hjulpet mange af vores kunder med at søge midler til digitale projekter, og eksemplerne varierer meget. Alt fra digitale strategier med handlingsplan, til etablering af helt nye webshops, apps og hjemmesider. Se nogle af eksemplerne her. 

Sæt skub i digitaliseringen med vækstmidler

Der kan være mange grunde til at søge vækstmidler, både økonomiske og professionelle. Du får nemlig ikke kun et tilskud, men også adgang til professionel sparring i din digitaliseringsproces, samt en konkret handlingsplan for forløbets udførelse. Vil du have mere viden om dine muligheder?
Ja, ring mig op!

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.