FINANS & VÆKST

Sæt skub i forretningen med digital udvikling! Vi hjælper med at søge midler og fonde til digitale projekter, der understøtter og booster jeres digitale fremgang.

Streger

SMV:PULJER

Vi er godkendte rådgivere hos Erhvervshus Fyn og Erhvervshus Syd. Herigennem kan du få tilskud til digitale projekter og digitalisering generelt. Nedenfor kan du læse mere om de specifikke puljer vi rådgiver i og kan hjælpe med.

Andre har søgt midler til

Vi har hjulpet mange af vores kunder med at søge midler til digitale projekter, og eksemplerne varierer meget. Alt fra digitale strategier til helt nye webshops, apps og hjemmesider. Se eksemplerne nedenfor.

STRATEGISK RÅDGIVNING
Masentia A/S
Strategi for deres ERP system og opgradering til cloudbaseret Microsoft Business Central
DIGITAL STRATEGI
Svane Shipping A/S
Digital strategi for næste bølge af deres digitalisering, hvor de gerne vil geares til at arbejde mere datadrevet med deres forretningsudvikling
DIGITAL TILSTEDEVÆRELSE
Skarø Is
En plan for ét samlet og fuldt integreret digitalt økosystem med fokus på ecommerce og vækst både nationalt og internationalt.
DIGITALISERING
Bjarne Egedesø A/S
Strategisk plan for opgradering af deres interne og eksterne digitale økosystem, fokus på ecommerce og digitale understøttelse af deres samhandel med B2B og B2C kunder.
Tidligere
Næste

Vil du høre mere?

Brug for hjælp til at søge vækstmidler eller finde den rette SMV:pulje? Vi tager gerne en uforpligtende snak om jeres behov og muligheder. 

Skriv en besked til os her eller udfyld skemaet i bunden af siden, så ringer vi dig op.