Logo

Digitale løsninger

Vi konceptudvikler og skaber digitale løsninger, der passer til din virksomheds behov. I alle projekter har vi forretningsudvikling og fremtidssikring for øje, uanset om der er tale om en stardard- eller en skræddersyet løsning.
Kontakt os
Web & appløsninger
Fra standardløsninger til skræddersyede løsninger, der er bygget fra bunden og formet efter din virksomhed og målgruppen. F.eks. apps med særlige features som eksempelvis kunstig intelligens, virtual reality, m.v. 
Konceptudvikling & innovation
Forretningsudvikling gennem innovation, herunder research, kortlægning, analyse, databehandling, idegenerering og skitsering af koncepter, der styrker forretningen og kan valideres i markedet. 
Webshop & eCommerce
Vi laver også digitale løsninger som webshops i alt fra WordPress med eCommerce til Shopify. Så hvis du arbejder med online-handel, kan vi sammen finde den mest optimale løsning for din virksomhed.
Design (UX, UI)
Design med brugeren i fokus. Vi tager udgangspunkt i best practices inden for user experience design (UX), user interface design (UI) og webtilgængelighed. Analyse, iterativ proces, brugertest, m.m. 

Digital porteføjle

Websites

Apps

CMS

Vores digitale løsninger har altid slutbrugeren i fokus

Vi arbejder altid ud fra et mantra, der hedder “mennesker før tech”. Derfor har vi hele tiden slutbrugeren for øje, når vi udvikler digitale løsninger, hvad end løsningen skal bruges af interne eller eksterne interessenter. For at sikre brugervenlighed bruger vi bl.a. best practices for UX-design og webtilgængelighed, og brugertester derudover produktet på relevante brugergrupper. 

Hvis vi udvikler en hjemmeside, har vi f.eks. både besøgende (kunder, leads m.v.) for øje, men også de medarbejdere, der skal administrere og vedligeholde hjemmesiden. Hjemmesidens frontend, dvs. udtryk udadtil, skal være nem at navigere i for besøgende. Omvendt skal backend, eller administrator-siden, også være brugervenlig for de(n) ansvarlige medarbejder(e). 
Skal vi hjælpe dig?

VORES KOMPETENCER

Jean-Marc Hemery

SENIOR UX DESIGNER

Jean-Marc beskriver sig selv som en "menneske-faktor"-ingeniør med stærk erfaring inden for software development management, samt kreativ og innovativ problemløsning. Han arbejder altid med brugeren i fokus og forstår at skære ind til benet uden at gå på kompromis med detaljerne.

Nanna Langkjær

DIGITAL EXPERIENCE DESIGNER - INNOVATION

Nanna er specialiseret i at konceptudvikle med brugeren i fokus, samt at udarbejde konceptbeskrivelse og tekniske kravspecs, som hun skaber digitale wireframes ud fra. Alt hvad Nanna rør ved, er med til at håndgribeliggøre og simplificere de teknisk-komplicerede, digitale løsninger, vi skaber for, og sammen med, vores kunder.

Rune Lyngbach Jensen

SENIOR FULL STACK UDVIKLER & TEKNISK RÅDGIVER

Rune er en erfaren teknisk udvikler med tung erfaring indenfor komplekse digitale løsninger, både i form af arkitektur og selve programmeringen. Rune motiveres af at løse problemstillinger teknisk på en brugervenlig måde, der gør det let og intuitivt for enhver bruger at anvende. Rune forstår helheden på tværs af forretningsprocesser og kan indtænke det grundigt i den tekniske løsning.

Carsten Andreasen

SENIOR DIGITAL SOLUTION DESIGNER & UDVIKLER

Carsten er specialiseret i digitale mockup-designs og udvikler fantastiske løsninger til vores kunder i web- og ecommerce teknologier som Shopify, WordPress og Webflow.

Jonas Skøtt Nielsen

SOFTWAREUDVIKLER

Jonas er softwareudvikler med særligt fokus på backend og IT infrastuktur. Jonas løser teknisk komplekse problemstillinger med skræddersyede løsninger til vores kunder.

Huy Tran

DIGITAL SOLUTION DESIGNER & UDVIKLER

Huy er digital solution designer og udvikler og det betyder at han fokuserer primært på UX design og webudvikling på mange af vores kundeprojekter og digitale produkter som vi skaber.

Sarah Trohl

APP & FRONTEND UDVIKLER

Sarah er specialiseret i app- og frontend udvikling. Særligt Flutter-teknologien har Sarahs fokus. Hun bygger og udvikler vores mere komplekse tekniske løsninger, som er skræddersyet, til det behov vores kunder har, og sikrer en sublim brugervenlighed ved at simplificere det komplekse.

Prajwal Halwai

SENIOR FULL STACK UDVIKLER

Prajwal har en bachelorgrad i Computer Science og Engineering. Han udvikler skræddersyede digitale løsninger og tekniske integrationer. Han har en skarp forståelse for User Interface (UI), og arbejder derfor altid med brugeren i fokus. Prajwal er lead på en række af vores custom-made digitale løsninger, og så er han også ansvarlig for hosting- og servervedligeholdelse af vores digitale kundeløsninger.

Jan Lektonen

APP-UDVIKLER

Jan udvikler apps og har erfaring med det, der går helt tilbage til 1995. Den erfaring kommer vi til at nyde godt af, når vi kan tilbyde vores kunder helt unikke og smarte apps til deres digitale transformation og næste skridt ind i fremtiden.

Julius Holmgaard

Konceptudvikler & designer

Julius er i praktik som konceptudvikler og designer, da han har en innovativ tankegang og er super god til at tegne, hvilket kommer os til fordel, når vi skal have skitseret alt fra flows til produkter for vores kunder.

Maris Pagasts

SENIOR UX DESIGNER & FRONTEND UDVIKLER

Maris er eminent til at lytte til vores kunders ønsker og behov og omsætte det til smukke, brugervenlige og velfungerende designs og brugerflader. Maris er en sand mester i at involvere vores kunder igennem wireframes og klikbare prototyper (mockups).

Julie Kjær-Madsen

DIGITAL INNOVATIONS FACILITATOR

Julie har mange års erfaring med innovation og design-thinking metodikker. Julie faciliterer mange af vores sprintforløb, når vores kunder skal have behovsafklaret og konceptudviklet nye digitale løsninger.

Boost forretningen med et digitalt løft!

Skal du have lavet ny hjemmeside, webshop, en app med kunstig intelligens (AR, VR) eller noget helt andet, så vil vi glæde os til at høre fra dig. Hvis du kan tænke det, så vil vi næsten garantere, at vi kan realisere det. 
Har du allerede en god idé?

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.