Logo

Digitale løsninger

Kort introducerende tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.
Web og app løsninger
Hjemmeside, apps mv. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.
Konceptudvikling & innovation
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.
Webshop
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.
Design (UX, UI)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Digital porteføjle

Websites

Apps

CMS

Vi har altid slutbrugeren i fokus

Kort tekst om, hvordan vi arbejder i Tokerød. Sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
Skal vi hjælpe dig?

VORES KOMPETENCER

Rune-Lyngbach-Jensen

Jean-Marc Hemery

SENIOR UX DESIGNER

Jean-Marc beskriver sig selv som en menneske-faktor ingeniør med stærk erfaring indenfor software development management, samt kreativ og innovativ problemløsning. Han arbejder altid med brugeren i fokus og forstår at skære ind til benet uden at gå på kompromis med detaljerne.

Rune-Lyngbach-Jensen

Nanna Langkjær

DIGITAL EXPERIENCE DESIGNER - INNOVATION

Nanna er specialiseret i at konceptudvikle med brugeren i fokus, samt at udarbejde konceptbeskrivelse og tekniske kravspecs, som hun skaber digitale wireframes ud fra. Alt hvad Nanna rør ved, er med til at håndgribeliggøre og simplificere de teknisk komplicerede digitale løsninger, vi skaber for og sammen med vores kunder.

Rune-Lyngbach-Jensen

Rune Lyngbach Jensen

SENIOR FULL STACK UDVIKLER & TEKNISK RÅDGIVER

Rune er en erfaren teknisk udvikler med tung erfaring indenfor komplekse digitale løsninger, både i form af arkitektur og selve programmeringen. Rune motiveres af at løse problemstillinger teknisk på en brugervenlig måde, der gør det let og intuitivt for enhver bruger at anvende. Rune forstår helheden på tværs af forretningsprocesser og kan indtænke det grundigt i den tekniske løsning.

Rune-Lyngbach-Jensen

Carsten Andreasen

SENIOR DIGITAL SOLUTION DESIGNER & UDVIKLER

Carsten er specialiseret i digitale mockup-designs og udvikler fantastiske løsninger til vores kunder i web- og ecommerce teknologier som Shopify, WordPress og Webflow.

Rune-Lyngbach-Jensen

Jonas Skøtt Nielsen

SOFTWAREUDVIKLER

Jonas er i praktik som softwareudvikler og er i gang med sin Diplom Ingeniør på SDU. Han udvikler på flere af vores kundeløsninger.

Rune-Lyngbach-Jensen

Huy Tran

DIGITAL SOLUTION DESIGNER & UDVIKLER

Huy er en del af vores Solutions Team som digital solution designer og udvikler. Huy fokuserer primært på UX design webudvikling på flere af vores kundeprojekter.

Rune-Lyngbach-Jensen

Sarah Trohl

APP & FRONTEND UDVIKLER

Sarah er specialiseret i app- og frontend udvikling. Særligt Flutter-teknologien har Sarahs fokus. Hun bygger og udvikler vores mere komplekse tekniske løsninger, som er skræddersyet, til det behov vores kunder har, og sikrer en sublim brugervenlighed ved at simplificere det komplekse.

Rune-Lyngbach-Jensen

Prajwal Halwai

SENIOR FULL STACK UDVIKLER

Prajwal har en bachelorgrad i Computer Science og Engineering. Han udvikler skræddersyede digitale løsninger og tekniske integrationer. Han har en skarp forståelse for User Interface (UI), og arbejder derfor altid med brugeren i fokus. Prajwal er lead på en række af vores custom-made digitale løsninger, og så er han også ansvarlig for hosting- og servervedligeholdelse af vores digitale kundeløsninger.

Rune-Lyngbach-Jensen

Jan Lektonen

APP-UDVIKLER

Jan udvikler apps og har erfaring med det, der går helt tilbage til 1995. Den erfaring kommer vi til at nyde godt af, når vi kan tilbyde vores kunder helt unikke og smarte apps til deres digitale transformation og næste skridt ind i fremtiden.

Rune-Lyngbach-Jensen

Maris Pagasts

SENIOR UX DESIGNER & FRONTEND UDVIKLER

Maris er eminent til at lytte til vores kunders ønsker og behov og omsætte det til smukke, brugervenlige og velfungerende designs og brugerflader. Maris er en sand mester i at involvere vores kunder igennem wireframes og klikbare prototyper (mockups).

Rune-Lyngbach-Jensen

Julie Kjær-Madsen

DIGITAL INNOVATIONS FACILITATOR

Julie har mange års erfaring med innovation og design-thinking metodikker. Julie faciliterer mange af vores sprintforløb, når vores kunder skal have behovsafklaret og konceptudviklet nye digitale løsninger.

Placeholder text

Just some placeholder text for the following section.
Skal vi hjælpe dig?

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal Vi Starte Dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Så lover vi at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.

Følg os på