Logo

Med en gratis digital tilstandsrapport får du:

Overblik

Få et overblik over dine nuværende digitale indsatser

Gennemgang

En gennemgang af sociale medie accounts, din hjemmeside og andre digitale aktiviteter

Handlingsplan

En handlingsplan for fremtiden - både de lavthængende frugter, såvel som de langsigtede digitale investeringer

Anbefalinger

Uvildige og ærlige anbefalinger - vi siger tingene som de er

48 timer

Vi sender rapporten efter to arbjedsdage

Værdi

Rapporten har en værdi af 8.000 kr.
Bestil en digital tilstandsrapportBestil en digital tilstandsrapport

Vores kunder

energifynVi samarbejder med Odense Teaterdansk-design-center-logoVi samarbejder med Roskilde Festivalfak-logoROSTA

Digital tilstandsrapport

Tokerød Plus tilbyder i en tidsbegrænset periode vores digitale tilstandsrapport - uden omkostninger for dig. Normalt har dette digitale produkt en værdi på 8.000 kroner, men lige nu tilbyder vi den gratis for dig og din virksomhed. Vi bestræber os på at sende rapporten indenfor 48 timer. Hvis vi har uddybende spørgsmål, kontakter vi dig telefonisk inden da, for at sikre et præcist resultat og en retvisende rapport.
Hvorfor skal jeg have en digital tilstandsrapport?
Rapporten kan synliggøre din digitale tilstedeværelse på en nem og overskuelig måde. Du får specialist-anbefalinger på, hvad du i dag gør godt, og hvor du kan forbedre din digitale indsats fremover. Vi bruger en række professionelle værktøjer til at analysere alt fra din hjemmeside til dine sociale medier. Kort fortalt, får du altså “syn for sagen” og et solidt overblik over, hvordan du skal fortsætte din digitale rejse - så din virksomhed er godt rustet langt ind i fremtiden. 
Om Tokerød Plus A/S
Vi er digital transformation partner for både store og små virksomheder. Tokerød Plus består af 30 dygtige mennesker i hjertet af Odense. Hvis du ønsker at læse mere om os, kan du klikke på logoet foroven for at se resten af vores hjemmeside.

Vores dagligdag er gennemsyret af digital transformation og digitaliseringsarbejde for vores kunder. Vi har, gennem årene, akkumuleret viden som vi gerne vil dele ud af, så du kan få et overblik og en handlingsplan for fremtiden. Ved at udfylde formularen forneden kickstarter du din digitale transformation ved at kortlægge dine nuværende og fremtidige mulige indsatser.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Få en gratis digital tilstandsrapport af Tokerød Plus

Udfyld formularen og få et helhedsindtryk af din samlede digitale tilstedeværelse - helt gratis.

Kundeudtalelse

ROSTA har slået omsætningsrekorden i firmaets 70 år gamle historie. Der er ingen tvivl om, at de digitale løsninger, som Tokerød Plus har leveret, har spillet en stor rolle i det. Vi kan tydeligt se en direkte sammenhæng mellem vores vækst og forbedringen af vores digitale setup
rosta-black
Marketingchef hos ROSTA