office

digital strategi
i praksis

Kom i gang med digital transformation

Det er vores mission at gøre digitalisering håndgribelig og brugbar for jeres forretning.

Vi tænker ikke digitalisering alene for digitaliseringens skyld. For os er det vigtigt, at digitalisering sker på de områder, der giver mening for din virksomhed. Og det er ikke nødvendigvis på alle felter. Vores fornemmeste opgave er derfor altid at stille skarpt på jeres behov og klarlægge hvilke indsatsområder, der skal arbejdes med. 

I Tokerød Plus agerer vi partner i jeres digitaliseringsproces, så den bliver overskuelig og kommer til at gøre en forskel i jeres hverdag og på bundlinjen. Som jeres digitale rådgiver, hjælper vi med at udvikle den digitale strategi og det videre forløb. På den måde gennemgår I en digital transformation.

 

I vores team har vi mange forskellige kompetencer indenfor digitalisering, strategiudvikling, IT-udvikling og marketing. Vi arbejder både teknisk, strategisk og kommercielt.

Helt lavpraktisk hjælper vi f.eks. med at opsætte jeres webshop, analysere effekterne af jeres online indsatser, bygge jeres innovative app eller udarbejde en langsigtet digital forretningsstrategi. 

Samarbejde

Vi sætter os ind i jeres forretning, laver strategien og eksekverer på den sammen med jer.

Uanset hvordan jeres forretning er skruet sammen, hjælper vi jer med at finde jeres fremtidige digitale retning. Når vi sammen går ind i en digitaliseringsproces, hjælper vi med at finde de digitale muligheder, der passer til jeres virksomhed, og guider jer i, hvordan udbyttet af dem bliver størst.

I mellemtiden kan I fortsætte med at bygge jeres forretning og være eksperter i jeres arbejde, uden det bliver på bekostning af jeres kunder eller medarbejdere.

Digitalisering handler mere om mennesker end om teknik

Mennesker kommer før teknologi i den digitale omstilling. Det er nemlig vigtigt for en succesfuld digitaliseringsproces, at kulturen på arbejdspladsen er gearet til den.

 

Digitalisering handler om at udvikle tingene til noget bedre, mere agilt, fleksibelt og værdiskabende ved hjælp af nye teknologier og digitale værktøjer. For at det skal lykkes at skabe forretningsmæssig værdi gennem digitalisering, er det vigtigt, at både organisationens ledelse og medarbejderne er med ombord. 

 

En stor del af vores arbejde går derfor også med at hjælpe medarbejderne og ledelsen med at komme igennem omstillingen. Det gør vi f.eks. gennem møder, workshops og uddannelse. Desuden leverer vi løbende statusrapporter og analyser, som dokumenterer effekten af vores fælles indsats.

Relevante cases

Ecommerce - Digital markedsføring

“Vi har oplevet en voldsom fremgang i vores omsætning, siden vi begyndte at samarbejde med Tokerød Plus,” siger Kira Marklund direktør for smykkedesign virksomheden Marklund…

Digital strategi - Hjemmeside

Skovdal Nordic er en moderne og kreativ fotografvirksomhed, som har specialiseret sig i corporate verdenen, med blandt andet billeder af mad og professionelle virksomhedsvideoer.

Digital strategi - Digital transformation

Skovdal Nordic er en moderne og kreativ fotografvirksomhed, som har specialiseret sig i corporate verdenen, med blandt andet billeder af mad og professionelle virksomhedsvideoer.