fbpx

United Wind Force

United Wind Force vil sikre længere levetid på vindmøller

Behov

Når vindmølleejere skal vedligeholde gearkassen i deres vindmøller, kan de i dag få rådgivning af United Wind Force, som har specialiseret sig i præcise målinger og analyser af værdierne i gearkasseolie. Hidtil har de brugt et stort excelark til at foretage beregninger for deres kunder. Men da kunden får excel-arket tilsendt, har United Wind Force ikke mulighed for at indsamle indsigter herfra.

Derfor var der behov for en digitalisering af excel-arket, så brugeren nemt kan tilgå beregneren og få et overblik over sine laboratorierapporter, samt en database, der kan indsamle essentielle data for videre udvikling af både services og produkter.

Løsning

For at skabe mest værdi i projektet, valgte vi at bygge en beta version af den ønskede løsning, der indeholder de mest essentielle funktioner, men samtidig er fremtidssikret, så den kan skaleres efter behov.

Nu kan United Wind Forces kunder oprette sig som bruger i systemet, eller benytte et gæstelogin, for at prøve beregneren af i praksis og få et overblik over rapporter. Det er muligt at uploade laboratorierapporter i systemet og få genereret en samlet pdf med de regelbrud systemet har fundet.

Derudover har United Wind Force fået en admin-bruger, hvor de kan opdatere deres beregner med nye regler og olietyper, samt se et overordnet overblik over alle uploadede rapporter og statistikker for resultaterne.

Forretning

Med denne løsning kan United Wind Force optimere de nuværende analyseværktøjer ud fra konkrete data for at yde en bedre service. Denne data vil også kunne være med til at optimere vindmøller på sigt, så de får længere levetid og vedligeholdes på optimal vis.

Klient

LEVERANCER

Bruger-ID
PDF generator
PDF dataudtræk
Brugervenlig admin
Database
Beregner

TEKNOLOGIER

Javascript
Node.js
REST API
Mongodb (dataopbevaring)


Klient

LEVERANCER

Bruger-ID
PDF generator
PDF dataudtræk
Brugervenlig admin
Database
Beregner

TEKNOLOGIER

Javascript
Node.js
REST API
Mongodb (dataopbevaring)