Logo

Snestrup Have

Nøgletal

klient
Snestrup Have
leverancer
 • App
 • Administrationsmodul
 • Brugervenlig backend
 • Integration af data fra tredjepart
teknologier
 • Javascript
 • Node.js
 • Flutter
vil du vide mere?
Harald Tokerød
Projektansvarlig
harald@tokeroedplus.com

Nøgletal

920

%

Stigning i besøgende på websitet

800

%

Stigning i tid brugt på sitet

650

%

Stigning i leads per måned

Snestrup Have

Digital platform samler al kommunikation fra boligselskaber til beboere i et justerbart univers med kundevendt app og administrationsmodul til hvert boligselskab

Double-click to edit link text.

leverancer & teknologier

leverancer
 • App
 • Administrationsmodul
 • Brugervenlig backend
 • Integration af data fra tredjepart
teknologier
 • Javascript
 • Node.js
 • Flutter

Snestrup Have har gang i et kæmpe byggeprojekt, der skal bryde barrieren mellem beboere og boligselskab, samt facilitere et tættere fællesskab på tværs af boliger. Det skal den nye digitale platform være med til at understøtte.

SmartBeboer er en platform bestående af tre tekniske niveauer, der giver beboere et bedre overblik over, hvad der sker i deres boligforening. De kan f.eks. komme i kontakt med naboen og se begivenheder. Alt sammen i én platform.

”Det der driver mig og Tokerød Plus er at simplificere tingene, så vi fjerner unødvendig friktion i dagligheden og gør livet lettere for lejere, udlejer og administrationen. Det gør vi ved at samle det hele ét sted. Appen er så brugervenlig, at hvis du kan finde ud af MobilePay, så kan du også finde ud af at bruge Smartbeboer”, fortæller Jesper Nygaard, Direktør i Snestrup Have.
Læs hele interviewet
Læs mere
Læs mindre

Behov

Snestrup Have er et kæmpe byggeprojekt, hvor de bygger på livet løs for at skabe et fleksibelt boligmiljø. Til dette efterspurgte de en digital platform, der giver beboere et bedre overblik over begivenheder, boligfællesskaber m.m. Foruden et administrationssystem, der kan tilpasses hvert enkelt boligselskab.

Løsning

SmartBeboer er en digital platform, som består af tre tekniske niveauer, herunder 1) en app til beboere, 2) et administrationsmodul til boligselskaber og 3) et overordnet modul, hvor man kan administrere de forskellige boligselskaber og deres aktiviteter.

 

Casen fortsætter under slideren, hvor vi dykker mere ned i særlige features. 

Outcome

White-label produkt
SmartBeboer er et white-label product, hvilket betyder, at hele SmartBeboer platformen kan tilpasses de enkelte boligselskaber. Det betyder, at de får deres eget tema og unikke indhold, men det er stadig én applikation for at holde det simpelt. Det betyder altså, at når du er logget ind, får du kun adgang til det unikke indhold og visuelle udtryk, der passer til lige netop dit boligselskab.

Tre tekniske niveauer
SmartBeboer består af tre tekniske niveauer, herunder 1) en app, 2) et administrationsmodul og 3) et overordnet modul. (1) Applikation til beboerne, hvor alle begivenheder og relevante informationer præsenteres i et spiseligt format. (2) Administrationsmodul, hvor boligselskaberne kan koble sig på. Her kan de også komme i kontakt med beboerne, hvis der er behov for det. (3) I det overordnede modul kan man administrere forskellige boligselskaber. Det er med andre ord et slags samlet overblik, der giver viden om de tilknyttede boligselskaber og deres aktiviteter.

Særlige features
Vi har udviklet et internt betalingssystem, hvor man kan holde styr på, hvad beboerne har købt og solgt.

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.