Logo

ROSTA

Nøgletal

940

%

Antal besøgende på web

800

%

Mængden af tid brugt på sitet

650

%

Antal af kundeleads
klient
ROSTA
leverancer
 • Custom wordpress hjemmeside
 • Brugervenlig backend
 • Konceptudvikling
 • Wireframes
 • UI design
 • UX design
teknologier
 • Custom Wordpress CMS
 • Javascript
 • PHP
 • jQuery
 • CSS
vil du vide mere?
Thomas Eriksson
Projektansvarlig
thomas@tokeroedplus.com

Nøgletal

920

%

Stigning i besøgende på websitet

800

%

Stigning i tid brugt på sitet

650

%

Stigning i leads per måned

ROSTA

Tokerød Plus hjalp global virksomhed med ny digital løsning: Mere automatisering og færre Excel-ark

940
%
Antal besøgende på web
800
%
Mængden af tid brugt på sitet
650
%
Antal af kundeleads
Double-click to edit link text.

leverancer & teknologier

leverancer
 • Custom wordpress hjemmeside
 • Brugervenlig backend
 • Konceptudvikling
 • Wireframes
 • UI design
 • UX design
teknologier
 • Custom Wordpress CMS
 • Javascript
 • PHP
 • jQuery
 • CSS

Via et nyt koncept har Rosta styrket salget med interaktive produktpræsentationer. Dette resulterede i en helt ny hjemmeside, hvor Tokerød Plus har givet et WordPress-site nye højder. Vi har presset WordPress til det yderste med, hvad det kan i forhold til værdifunktioner, integrationer og animationer. Det er vigtigt, at sitet er et CMS- system således, at Rosta altid har adgang til sitet og kan skifte og opdatere indhold, samt vedligeholde sitet, når de ønsker det.

"Hver salgsmedarbejder sparer 4 timer om ugen, som de før brugte på manuelt at indtaste oplysninger i systemet. Fremfor at bruge tiden på at rapportere om salg, bruger de nu tiden på at sælge. Og når du har 150 salgsmedarbejder globalt set, så begynder bankbalancen at tippe over på den gode side", lyder det fra marketingchefen der fortæller, at de nye digitale løsninger også er med til at fremtidssikre virksomheden.
Læs hele interviewet
Læs mere
Læs mindre

Udfordringen

Kundeleads leder ofte til salg. Men hvordan får man kundeleads, når man mangler en webshop, sælger specifikke produkter og driver en verdensomspændende forretning? Denne problematik stod schweiziske virksomhed Rosta med. Rosta den dominerende markedleder inden for industrikomponenter til affjedring, der bliver brugt i alt fra fødevarebranchen til industrivirksomheder.

Løsningen

En af de store udfordringer som virksomhed er at få potentielle kunder til at finde ens produkter. Uanset hvor gode ens produkter er, sælger de ikke sig selv. Derfor ønskede Rosta en helt ny webløsning, der kunne styrke deres salg og brandidentitet med bedre produktpræsentationer, der er lettilgængelige og konkrete. 

Tokerød Plus valgte at bygge en ny hjemmeside i WordPress, fordi Rosta på sigt gerne selv ville have mulighed for nemt at kunne ændre og oprette sider, indlæg og andet relevant materiale på siden, f.eks. tilføje/slette medarbejdere, brugerstyret kundeportal og tilpasset download sektion. Her er WordPress en god løsning, da det er open source system med et utal af muligheder for tilpasning.

Og CMS-systemet blev sat på noget af en prøve:

"Vi har presset WordPress til det yderste med, hvad det kan i forhold til værdifunktioner, integrationer og animationer. Det er vigtigt, at sitet er et CMS-system, så Rosta altid har adgang til sitet og kan skifte indhold, når de ønsker det", udtaler Thomas Eriksson, Partner i Tokerød Plus og ansvarlig for Rosta-projektet.

Tokerød Plus har lavet Rosta.com, som nu er oversat til seks sprog (Engelsk, fransk, spansk, tysk og italiensk), og har derudover stået for at bygge Rostas kinesiske side Rostachina.com, som udover at blive oversat til kinesisk, også kommer til at have de samme features som rosta.com.

Samarbejdets næste skridt er, at Tokerød Plus skal konceptualisere, designe og udvikle en form for webshop til Rosta. Derudover har Tokerød Plus til opgave at styrke Rostas digitale tilstedeværelse globalt, bl.a. gennem søgeordsoptimering (SEO) og paid marketing indsatser.

Casen fortsætter under slideren, hvor vi dykker ned i de særlige features ved løsningen

Særlige features

Ansigtsløft med animationer

Når man skal sælge et produkt online, er det vigtigt at kunden kan se, hvordan produktet fungerer. I stedet for at plastre Rostas hjemmeside ind i billeder, videoer og tekst, har Tokerød Plus lavet animationer, der viser, hvordan produkterne fungerer på WordPress-sitet. Det gør, at Rostas’ kunder bedre kan se, hvordan industrikomponenterne virker i en maskine.

"Ved hjælp af billeder lavet i vektorgrafik, har vi skilt produkterne ad digitalt og efterfølgende sat dem sammen igen, så man kan se produktets funktion in-action", siger Carsten Andreasen, som har bygget sitet.

Produktberegner erstatter Excel-ark

Har dit produkt mange specifikationer, som brugeren skal tage hensyn til, inden de køber, skal denne ikke også sættes til at downloade og udfylde et Excel-ark. Tidligere skulle Rostas’ kunder downloade et Excel-ark med 10-20 linjers formler og tabeller, og udfylde det med deres behov til affjedringskomponenten.

"Vi har skræddersyet en løsning, hvor Rostas gamle excelberegnere nu bliver tilgængelige på selve webløsningen, så det er nemt for brugeren at navigere i produktstørrelser, -mål mv. og finde de rette produkter. Det hele er kodet fra bunden, og de gamle formler er oversat for at digitalisere en proces, der før var tidskrævende og besværlig for brugeren," fortæller Carsten Andreasen.

"Vi har fjernet de stopklodser, der er ved at skulle hente et Excel-ark. Kunden skal ikke væk fra sitet, når de vil undersøge, om produktet passer til det, de vil bruge det til", tilføjer Thomas Eriksson.

CRM-system sender kundeleads verden rundt

Et CRM-system er en god måde at behandle de leads, der kommer ind via en hjemmeside, mener Tokerød Plus, men for Rosta var det svært at finde rundt i. De mange kundeleads blev nemlig ikke fordelt til den rette medarbejder i det pågældende land, så det var svært at følge op og fuldende et salg.

"Vi har automatiseret deres CRM-system, så de forskellige leads automatisk bliver fordelt til Rostas mange virksomheder i verden. For dem er det den helt store digitale revolution, da forespørgslerne før blev sorteret manuelt til de mange kontorer, virksomheden har rundt om i verden", siger Thomas Eriksson.

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.