Logo

Robotic Careers

Nøgletal

klient
Robotic Careers
leverancer
 • Custom wordpress hjemmeside
 • Brugervenlig backend
 • Informationsarkitektur
 • Integration af data fra tredjepart
 • Segmenteret mailflow med data fra tredjeparts API
teknologier
 • Custom Wordpress CMS
 • PHP
 • Custom CMS
 • Node.js
 • REST API
vil du vide mere?
Harald Tokerød
Projektansvarlig
harald@tokeroedplus.com

Nøgletal

920

%

Stigning i besøgende på websitet

800

%

Stigning i tid brugt på sitet

650

%

Stigning i leads per måned

Robotic Careers

Robotic Careers vil matche internationale talenter med danske virksomheder i robotindustrien

Double-click to edit link text.

leverancer & teknologier

leverancer
 • Custom wordpress hjemmeside
 • Brugervenlig backend
 • Informationsarkitektur
 • Integration af data fra tredjepart
 • Segmenteret mailflow med data fra tredjeparts API
teknologier
 • Custom Wordpress CMS
 • PHP
 • Custom CMS
 • Node.js
 • REST API

Optimeret og fremtidssikret website med en brugervenlig søgefunktion og en overskuelig brugerflade, hvor tredjepartsdata præsenteres for brugerne på en lettilgængelig måde.

En af de største forhindringer for vækst i robotvirksomheder er flaskehalse i forbindelse med rekruttering, og dette problem forventes kun at vokse i de kommende år. Derfor har den nationale robotklynge Odense Robotics 240 medlemsvirksomheder, som alle arbejder indenfor robot-, drone- og automationsindustrien, fået en rekrutteringsplatform, hvor talenter og virksomheder kan finde hinanden. Og talenterne har fået en brugervenlig jobagent, der kun sender relevante stillinger deres vej.

Tokerød Plus var det stærkeste tilbud på alle parametre. De er konkurrencedygtige på pris, holdet de sætter på opgaven, fleksibilitet samt deadlines. Hvor andre ser udfordringer, er Tokerød Plus løsningsorienterede. De er fleksible. Og klar til at gå den ekstra mil for at få den rigtige løsning, fortæller Eva, kommunikationschef i Odense Robotics.
Læs hele interviewet her
Læs mere
Læs mindre

Udfordringen

Odense Robotics medlemsdata og data fra jobsøgende er placeret i en API hos en partner. Tokerød Plus fik til opgave at implementere og præsentere den indsamlede data i et brugervenligt format. Et vigtigt fokuspunkt var at minimere arbejdsbyrden for Odense Robotics ansatte, ved at gøre sidens indhold og jobagenten dynamisk og automatiseret.

Løsningen

Odense Robotics kom til Tokerød Plus med et ønske om at få optimeret deres eksisterende hjemmeside for Robotic Careers. Efter at have udført en analyse af det forhenværende setup, i form af en digital tilstandsrapport, hvor vi bl.a. kiggede på sidens hastighed, brugervenlighed og tilgængelighed, anbefalede vi ikke bare et redesign, men at genskabe løsningen fra bunden af. Målet er at sikre, at webløsningenperformer markant bedre på alle parametre som tilgængelighed, SEO og hastighed både på desktop og mobilversionen.

Casen fortsætter under slideren, hvor vi dykker ned i processen

Processen

Designet

Robotic Careers er en vigtig indsats under Odense Robotics. Vi har styrket det visuelle identitet omkring Robotic Careers brandet og bragt det til udtryk på web. Det har vi bl.a. gjort ved at tage visse farver og grafiske elementer fra Odense Robotics’ hjemmeside og fører dem videre til den nye udgave af hjemmesiden.

Robotic Careers handler ikke kun om robotter og teknologi, men også om mennesker og relationer, og det skulle designet afspejle. Autentiske billeder af medarbejdere i industrien og en farvepalette hvor en varm orange blev introduceret som kontrast til det blå univers som traditionelt bruges i teknologibranchen.

I designfasen havde vi dog ikke kun fokus på det æstetiske udtryk (UI), der blev gjort mange overvejelser om placering af handlingsorienterede knapper (call to actions) og ønskede handlinger fra brugerne. Dette med udgangspunkt i best practices inden for User Experience (UX) Design.

Automatiseret mailflow

Som jobsøgende er det vigtigt at kunne holde sig opdateret på mulighederne indenfor ens kompetenceområde. For at hjælpe brugerne har Tokerød Plus udviklet en skræddersyet jobagent i kodesproget node.js, som gør brug af jobs API’et og sammenholder disse jobs mod brugernes præferencer. Dette gør det muligt for brugerne at tilmelde sig segmenterede mailflows og få tilsendt information om nye jobs, indenfor netop deres områder. Dette med automatiserede processer for at mindske arbejdsbyrden.

Integration med tredjepart 

Odense Robotics bruger en partners platform til indsamling og opbevaring af brugerdata. Derfor var det et krav, at den nye løsning kunne integreres med partnerens rekrutteringsplatform. I processen snakkede vi løbende sammen partneren for at sikre os, at vores løsning var kompatibel med deres system.

Tokerød Plus A/S

Egebæksvej 2
5000 Odense C
CVR: 38323806
Tlf: 71992954
Privatlivs- og cookiepolitik

Skal vi starte dialogen?

Vi starter gerne dialogen – vi skal bare bruge dit navn og telefonnummer. Vi lover at ringe til dig, så vi sammen kan tage en snak om hvorvidt, vi kan hjælpe med at understøtte din forretning i et partnerskab.