fbpx

Konggaard

Ny webshop og forhandlerportal på rekordtid

Behov

Konggaard kom med en helt klar plan om at have en B2C webshop og en B2B portal klar til Tour de France 2022, som startede i Danmark, altså allerede en måneds tid efter projektstart. Mange af de brands Konggaard forhandler var nemlig med under touren, og det var derfor en oplagt anledning til at launche sit nye site. Ikke nok med en klar shop og portal, skulle løsningen integreres med Konggaards ERP-system, Uniconta, som de bruger til deres varestamdata.

Design

Konggaard har fået en ny visuelle identitet, der især er inspireret af det tilgængelige billedmateriale fra de forskellige brands.

Vi er gået efter et simpelt udtryk med varen i centrum og fokus på de visuelle elementer. Farvepaletten er inspireret af billedmaterialet, der har en mørk undertone med få elementer fremhævet i farve. Det giver et roligt og overskueligt design, der taler lige ind i dark mode trenden.

Løsning

Konggaard har fået en koncept- og designmæssig overhaling, en webshop med alt det bedste fra cykelverdenen i form af cykeludstyr, cykeltøj, kvalitetscykler og meget mere, samt en partnerportal til deres B2B.

Løsningen er desuden integreret med Uniconta, således, at der kan trækkes data frem og tilbage mellem webshoppen og ERP-systemet.
Teamet bag Konggaard har desuden fået en brugervenlig backend med admin-login, hvor de bl.a. kan få et overblik over ordrer og har mulighed for at oprette nye forhandlere og nye private kunder i systemet.

Styrket forretning
Allerede første uge efter launch oplevede Konggaard øget salg og omsætning på deres produkter.

Klient

LEVERANCER

Custom wordpress hjemmeside
Brugervenlig backend
Informationsarkitektur
Dataintegration
Webshop
B2B-portal

TEKNOLOGIER

Custom WordPress CMS
PHP
Javascript
Node.js
REST API
WooCommerce


Klient

LEVERANCER

Custom wordpress hjemmeside
Brugervenlig backend
Informationsarkitektur
Dataintegration
Webshop
B2B-portal

TEKNOLOGIER

Custom WordPress CMS
PHP
Javascript
Node.js
REST API
WooCommerce