fbpx

EVU

Omfangsrig, digital løsning effektiviserer processer og eliminerer al papirarbejdet

Udfordring

EVU havde en tredelt udfordring. De manglede overblik over lærlingenes moduler samt hvilke moduler, virksomhederne er godkendt til. Derudover havde de meget papirarbejde og langsomme processer i forbindelse med at indgå aftaler og underskrivningen af dem.

EVU er el- og vvs-branchens uddannelsessekretariat for TEKNIQ Arbejdsgiverne, Dansk El-Forbund og Blik- & Rørarbejderforbundet.

Design og tilgængelighed

Vi udførte brugerundersøgelser, herunder blandt andet kvalitative interviews af personer, som kunne fortælle om den nuværende, analoge måde at gøre tingene på. Med disse indsigter var det målet at skabe en brugervenlig løsning, som tilgodeså alle de nuværende processer.

Designet skulle være i samme stil som elektrikeruddannelsen.dk, da disse to fungerer parallelt. Derudover et stort fokus på brugervenlighed, nem navigation, rolige farver, sikkerhed, samt et letlæseligt indhold uden forstyrrende elementer.

Sidens høje grad af tilgængelighed og brugervenlighed har betydet, at EVUs administrative opgaver er blevet mindre ressourcekrævende. En nem og sikker platform, der omfavner hele paletten af uddannelsessekretariatets tidligere udfordringer.

Løsning

EVU har fået en modulkalender, også kaldet ’modulplanlæggeren’. Et gennemgående overblik for både skoler og virksomheder, så alt omkring lærlinge og deres moduler kan ses i kalenderen. Der er ligeledes skabt digital underskrivning, så det hele foregår nemt og hurtigt. Det komplekse blev gjort simpelt, og letter nu samarbejdet mellem skole, virksomhed og lærling.

Skolerne kan styre alt omkring deres moduludbud, lave EUX-forløb, oprette aftaler for virksomheder samt uploade uddannelsesaftaler. Nemt og sikkert.

Styrket forretning

EVU er nu sikret konkrete data, et løftet niveau af datakvalitet, overblik med realtidsdata og en selvbetjeningsløsning til kunderne som mindsker ressourceforbruget på håndtering af trivielle forespørgsler. Derudover forefindes nu også øget datasikkerhed med indførelsen af digital underskrift, samt bedre datastruktur præsenteret i et brugervenligt design.

Klient

LEVERANCER

Custom løsning
Administrationsmodul
Brugerundersøgelser
User journey analyse
Visuel identitet
Webdesign
Informationsarkitektur
Integration af data fra tredjepart
Konceptudvikling
Wireframes
UI design
UX design

TEKNOLOGIER

Javascript
PHP
CSS
HTML


Klient

LEVERANCER

Custom løsning
Administrationsmodul
Brugerundersøgelser
User journey analyse
Visuel identitet
Webdesign
Informationsarkitektur
Integration af data fra tredjepart
Konceptudvikling
Wireframes
UI design
UX design

TEKNOLOGIER

Javascript
PHP
CSS
HTML