bygning

Blue Water Shipping vælger Tokerød Plus som digital transformation partner

Blue Water Shipping har valgt Tokerød Plus som digital transformation partner.

Fundamentet i Blue Water Shipping er medarbejderne, ligesom det er af afgørende vigtighed at kunne arbejde tæt sammen med kunderne og forstå de behov kunderne har. Med udgangspunkt i virksomhedens corporate strategi, dykker Tokerød Plus ned i at skabe en handlingsorienteret digital strategi med realiserbare projekter, hvor de menneskelige og organisatoriske dynamikker er afgørende for en vellykket digital transformation.

Vores rolle i partnerskabet er at være rådgiveren og sparringspartneren, der skaber overblik, udfordrer horisonenten og perspektiverne på digitalisering og understøtter Blue Water i udviklingen af en digital strategi.

Sammen med Blue Water Shippings direktion og ledelse samt høj involvering af medarbejdere på tværs af koncernen, udvikler og faciliterer Tokerød Plus et til Blue Water Shipping skræddersyet procesforløb. Som i alle vores strategiprojekter, med stor respekt for det menneskelige fokus i den digitale transformation.

DEL DIN NYE VIDEN:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter

Relateret content

CASES & blogindlæg

MARKLUND DESIGN

“Vi har oplevet en voldsom fremgang i vores omsætning, siden vi begyndte at samarbejde med Tokerød Plus,” siger Kira Marklund direktør for smykkedesign virksomheden Marklund…

FLENSTED MOBILES

Skovdal Nordic er en moderne og kreativ fotografvirksomhed, som har specialiseret sig i corporate verdenen, med blandt andet billeder af mad og professionelle virksomhedsvideoer.